Darovi i besplatna dostava u paketomate Box Now za kupnju iznad 30 eura

-20 %
Product image

S bure na pijat

Tomislav Nikšić i Branko Ognjenović

Pršut, panceta i kraški vrat – plodovi bure u 50 slasnih recepata.
6.50 €
5.20 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 6.50 €

Barkod: 9789531210379

Broj stranica: 176

Godina objavljivanja: 2008.

Vrsta uveza: tvrdi

Visina: 24 cm

Širina: 19.5 cm

Težina: 614 g

Samo tradicionalni dalmatinski pršut, panceta i kraški vrat već će vas pri prvom zalogaju vratiti u davna vremena i posvjedočiti o bogatoj gastronomskoj povijesti Dalmacije.

S bure na pijat

Postoji li i jedan proizvod kojim možete okusiti Dalmaciju u svoj njenoj ljepoti i punini?

Oštrinu bure i toplinu juga, mirise mediteranskog raslinja, slanoću mora uz odjek pjesme težaka iz kamenih dalmatinskih konoba.

Samo tradicionalni dalmatinski pršut, panceta i kraški vrat već će vas pri prvom zalogaju vratiti u davna vremena i posvjedočiti o bogatoj gastronomskoj povijesti Dalmacije.

Ovom kuharicom započnite svoje delikatesne putovanje i otkrijte nove okuse tradicije dodavanjem ova tri proizvoda u jela koja su za vas izabrali i pripremili kulinarski majstori Branko Ognjenović, glavni kuhar restorana Bon Appetit u Zagrebu i Tomislav Nikšić, glavni kuhar hotela Le Meridien Lav u Splitu.

T. Nikšić, B. Ognjenović

Trenutno nema unesenog sadržaja za autora ovog izdanja.

Podaci o autoru trenutno nedostupni.

Moglo bi vas zanimati

×