Profil

Dijeta za bonkuloviće.... i druga spiza

Zlatko Gall

Dalmatinska moderna kuharica na tradicionalnima temeljima i receptima koji sadrže utjecaje iz čitavog Mediterana.
19.78 €149.03 kn

Barkod: 9789537701215

Broj stranica: 232

Godina objavljivanja: 2009.

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 19 cm

Težina: 619 g

Zar bonkulovići idu na dijetu? I treba li im ona?

Dijeta za bonkuloviće…. i druga spiza

Poznati gurman, bonkulović, kuhar i rock-kritičar Zlatko Gall poigrao se s naslovom ove slasne, raskošne, a ipak jednostavne mediteranske kuharice. 

Gall odgovara novom kuharicom koja je sastavljena od jednostavnih recepata temeljenih isključivo na zdravim i svježim sezonskim namirnicama, a bogatstvom okusa i mirisa zavest će svakog pravog bonkulovića, odnosno gurmana.

Dalmatinska moderna kuharica na tradicionalnim temeljima i receptima koji sadrže utjecaje iz čitavog Mediterana – Italije, Španjolske, Portugala i sjeverne Afrike. Obogaćena je autorskim varijacijama starih i tradicionalnih recepata, modernim inačicama portugalskih i drugih mediteranskih poznatih jela, a osim obrade, pripreme namirnica i njihovim kombinacijama, svako poglavlje priča priče, od predrasuda prema piletini do pripreme bakalara u Portugalu.

Zlatko Gall

Zlatko Gall (r. 1954.), novinar, pisac i glazbeni kritičar. Završio je povijest umjetnosti i arheologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Tijekom studija objavljivao je tekstove s područja likovnosti, stripa i rocka. Kao novinar, objavljivao je u mnogim tiskovinama; od Starta, Svijeta i Vjesnika, preko Poleta, Džuboksa i Rocka pa do Slobodne Dalmacije i Feral Tribunea. Uz rock enciklopedije, vodiče i biografije, kao strastveni ljubitelj i poznavatelj dobre hrane, Gall je dosad objavio i desetak iznimno popularnih kuharica.
Od istog autora preporučamo: Dijeta za bonkuloviće, Kušaj i slušaj Dalmaciju, Kušaj i slušaj Trogir.

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više
×

Dijeta za bonkuloviće.... i druga spiza

Zlatko Gall

3.85 €29.01 kn
Dodajte u košaricu