-30 %
Profil

Dijeta 21. stoljeća

dr. Lejla Kažinić-Kreho

Revolucionarni program za brzo i učinkovito mršavljenje uz održanje alkalnog pH tijela.
23.76 €
16.63 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 16.63 €

Barkod: 9789533132143

Broj stranica: 136

Godina objavljivanja: 2013.

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 19 cm

Težina: 414 g

Nutritivna terapija jedino je znanstveno dokazano sredstvo koje suzbija metabolički sindrom.

Dijeta 21. stoljeća

Inzulinska neosjetljivost, višak tjelesne težine, izražena abdominalna mast, povišene vrijednosti krvnih masnoća i krvni tlak, kronični umor, depresija, razdražljivost, ubrzano starenje ― sve zajedno čini metabolički sindrom ili sindrom X, koji se zbog nepravilne prehrane u zapadnoj civilizaciji širi poput zaraze. Nutritivna terapija jedino je znanstveno dokazano sredstvo koje suzbija metabolički sindrom jer omogućuje brz gubitak kilograma i smanjenje rizika od potencijalno smrtonosnih krvožilnih bolesti.

U knjizi “Dijeta 21. stoljeća” dr. Lejla Kažinić Kreho predstavlja vlastiti redukcijski program koji metabolizam vraća u normalu. Kombinacija bjelančevina i alkalnog povrća te začina bogatih antioksidansima, omogućuje brz gubitak kilograma, uz uživanje u hrani i njezinoj pripremi.

“Dijeta 21. stoljeća” je brz, učinkovit i agresivan program. Temelji se na kvalitetnim bjelančevinama iz mesa i mliječnih proizvoda, obilju alkalnog povrća, sa zanimljivim snackom od badema, štapića celera i raznih umaka. Iako nudi užitak u raznovrsnoj hrani i ne traži odricanje, “Dijeta 21. stoljeća” ne predviđa ništa slatko, pa čak niti voće.

Obilje voća i povrća, međutim, nudi mediteranska dijeta, u kojoj se može uživati nakon što se tijelo uravnoteži i vrati mladenački izgled.

Dr. Lejla Kažinić Kreho

Dr. Lejla Kažinić Kreho liječnica je koja je magistrirala nutriciju na King’s College u Londonu. Članica je Britanskog nutricionističkog društva. U svojim knjigama objavljuje najnovija saznanja o prehrani iz recentnih znanstvenih istraživanja, dokazujući da hrana može biti i užitak i lijek te da je tradicionalna, mediteranska prehrana najzdravija na svijetu. U izdanju Profila objavila je knjige: Prehrana 21. stoljeća, Prehrana 21. stoljeća za žene, Prehrana 21. stoljeća za muškarce, Zdrava i fit (u koautorstvu s Renatom Sopek.) Moja mediteranska dijeta, i Dijeta 21. stoljeća.

Moglo bi vas zanimati

×

Dijeta 21. stoljeća

dr. Lejla Kažinić-Kreho

23.76 €
16.63 €
Dodajte u košaricu