-20 %
Profil

Znate što ste učinili

Karen M. McManus

Autorica bestselera "Lažljivac među nama" prema kojem je snimljena i Netflixova serija.

U novom napetom trileru za tinejdžere i ovoga je puta troje pripovjedača, glavnih likova – Aubrey, Milly i Jonah.
19.90 € 149.94 kn
16.00 € 120.55 kn
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 16.00 € (120.55 kn)

Barkod: 9789533139241

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 264

Godina objavljivanja: 2023.

Prijevod: Andrea Pongrac

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 340 g

Svi romani Karen M. McManus bili su na prvome mjestu ljestvice bestselera New York Timesa, a prvi njezin roman, “Lažljivac među nama”, ondje je dosad proveo više od pet godina.

Znate što ste učinili

ČLANOVI OBITELJI STORY LIJEPI SU, BOGATI I GLAMUROZNI ZBOG ČEGA IM SVI SUSJEDI ZAVIDE.

Sve dok se sve nije raspalo.
Majka je prestala komunicirati sa svoje četvero djece jednom jedinom rečenicom: ZNATE ŠTO STE UČINILI.
Nikad više nisu s njom razgovarali.

Mnogo godina kasnije Aubrey, Milly i Jonah Story prime tajanstvenu pozivnicu da provedu ljeto u bakinu odmaralištu. Potaknuti znatiželjom i željama roditelja odlaze susresti se sa ženom koja im je cijeli život nepoznanica.

Troje tinejdžera odlučno je otkriti istinu.

Ali neke tajne bolje je ne dirati…

U novom napetom trileru za tinejdžere i ovoga je puta troje pripovjedača, glavnih likova – Aubrey, Milly i Jonah. Rođaci su to koji se slabo poznaju jer njihovi roditelji više nisu bliski. Troje je roditelja složno da njihova djeca moraju otići raditi u bakino odmaralište kako bi se zbližili s bakom i doznali istinu o tome zašto ih je isključila iz vlastita života. Kad mladi stignu na otok, postaje im jasno da baka ima sasvim drugačije planove. Ondje polako otkrivaju kako je život njihovih roditelja na otoku bio pun mračnih i opasnih tajni. Postaje jasno da događaj koji ih je rastavio prije mnogo godina utječe na sadašnjost. No troje će tinejdžera ovoga ljeta saznati istinu.

Profil

Karen M. McManus

Karen M. McManus živi u državi Massachusetts. Diplomirala je novinarstvo na Sveučilištu Northeastern. Novinarsko znanje danas najviše koristi pri pisanju izmišljenih zapleta u svojim romanima. Dosad je objavila šest romana koji su svi bili na top-listama prodavanosti diljem svijeta, a dobivali su i izvanredne kritike.

Roman, Lažljivac među nama, na prvome mjestu ljestvice bestselera New York Timesa  proveo je više od pet godina. Po njemu je snimljena serija koja se može pogledati na Netflixu. Romani Karen M. McManus prevedeni su na 43 jezika i samo su na engleskom jeziku prodani u milijun primjeraka. Roman Najgori dan u životu bio je u finalu prestižne nagrade British Book Awards u kategoriji najbolje knjige za mlade 2022. godine.

 

Photo by: Kaitlyn Litchfield

Moglo bi vas zanimati

×

Znate što ste učinili

Karen M. McManus

19.90 € 149.94 kn
15.00 € 113.02 kn
Dodajte u košaricu