Profil

Zavrti i nauči

Tim Bugbird

Igrajte se i učite uz 10 zabavnih i edukativnih igara na stranicama po kojima možete pisati i brisati!
7.95 €59.90 kn

Barkod: 9789533194141

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 23

Godina objavljivanja: 2012.

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 3 do 6 godina

Ilustracije: Tracy Hare

Visina: 26 cm

Širina: 27.5 cm

Težina: 405 g

Istražujte, uočavajte, brojite, crtajte, pišite i brišite na stranicama ove čarobne knjige!

Zavrti i nauči

Jednostavne upute za igru lako možete prilagoditi svojem mališanu i njegovim prijateljima te ih s vremenom nadograđivati i proširivati zahtjevnijim zadacima. 

Predstavljamo vam inovativnu zbirku 10 edukativnih i zabavnih igara pomoću kojih najmlađi savladavaju upoznavanje s bojama, tijelom, abecedom, brojevima…

Igre potiču i razvijaju: djetetov rječnik, koordinaciju, slušanje i razumijevanje, zapažanje i pamćenje, prepoznavanje slova i brojeva, pisanje i crtanje, svijest o dnevnim aktivnostima i rasporedu, upoznavanje dijelova tijela, upoznavanje s različitim oblicima…

Predviđene su za jednog ili više igrača, a kako dijete raste i lakše savladava zadatke, tako ih je moguće prilagođavati – tj. nadograđivati i proširivati zahtjevnijim zadacima.

Po stranicama ove knjige možete pisati i crtati vodoperivim flomasterom koji se lako može obrisati vlažnom krpicom. Knjiga sadrži i strelicu koja se okreće u svakoj igri i dodatno će „začiniti“ natjecateljski duh i zabavu. Stranice su bogate veselim fotografijama i razigranim ilustracijama što je djeci te dobi izuzetno privlačno i zanimljivo.

Zavrtite strelicu i neka igre počnu!

Tim Bugbird

Trenutno nema unesenog sadržaja za autora ovog izdanja.

Moglo bi vas zanimati

×

Zavrti i nauči

Tim Bugbird

7.95 €59.90 kn
Dodajte u košaricu