Profil

Totalno moja priča! Neki drugačiji dnevnik

Jelena Bevandić

Ovaj dnevnik pomoći će ti da zaviriš u sebe, svoje misli, želje… a kasnije, kad odrasteš, uvijek mu se možeš vratiti kao prekrasnoj uspomeni na svoje odrastanje.
11.81 €88.98 kn Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533137988

Broj stranica: 144

Godina objavljivanja: 2020.

Vrsta uveza: meki

Dob: 6 +

Visina: 21 cm

Širina: 15 cm

Težina: 238 g

Ovu jedinstvenu knjigu napisati ćeš BAŠ TI!

Totalno moja priča! Neki drugačiji dnevnik

Odgovori na pitanja, riješi zadatke, dopuni praznine, dovrši rečenice, napravi svoje top-liste, popise svojih najtajnijih i najneobičnijih želja, lijepi, crtaj… i ispuni ovaj neobični spoj spomenara i dnevnik te tako kreiraj totalno svoju priču, jedinstvenu knjigu koju ćeš napisati BAŠ TI.

Nevjerojatnih, čak 140 stranica u boji ovog neobičnog dnevnika nestrpljivo čekaju da ih ispuniš zanimljivostima o sebi, obitelji i prijateljima, tajnama, idejama, ciljevima… radoznalo žele doznati sve o tvom životu, baš kao i što te žele nadahnuti i potaknuti na kreativno izražavanje.

Budi iskrena i maštovita, budi pozitivna. Izražavaj se riječima, crtežima, fotkama… kako god poželiš. Neka te raznježe citati o prijateljstvu, a iz onih o mudrosti nauči nešto novo. Okušaj se i u pravom ekološkom izazovu, a svoje ciljeve prati iz mjeseca u mjesec u posebnom kalendaru. Budi odvažna te iskušaj kako je to kad ti dvadeset dana započinje nasumično izvučenim zadatkom iz staklenke. 

Jelena Bevandić

Trenutno nema unesenog sadržaja za autora ovog izdanja.

Moglo bi vas zanimati

×

Totalno moja priča! Neki drugačiji dnevnik

Jelena Bevandić

11.81 €88.98 kn
Dodajte u košaricu