Profil

Suša

Jane Harper

Nagrada "Gold Dagger" za 2017.
Jeziva priča pod žarkim suncem Australije, krimić koji je postao svjetski bestseler.
15.79 €118.97 kn Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533135786

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 296

Godina objavljivanja: 2017.

Prijevod: Dražen Čulić

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 386 g

Triler zbog kojeg se grizu nokti. Jeziva priča pod žarkim suncem.
Kirkus Reviews

Suša

U ruralnom dijelu Australije, usred najgore suše u proteklih sto godina, farmer Luke Hadler ubio je suprugu i sina, a potom sebe. Čini se kako je očaj zbog teškog ekonomskog stanja natjerao Lukea na strašan čin i slučaj bi trebao biti brzo zatvoren.
Na posljednji ispraćaj nesretne obitelji dolazi i Aaron Falk, policijski agent kojeg je rodni grad okrutno odbacio prije dvadeset godina. Grad iz kojeg želi što prije pobjeći, no ipak ostaje i odluči s lokalnim policajcem istražiti što se dogodilo njegovu prijatelju. Ali ne zna da će otkriti i pomno skrivene tajne vlastitog djetinjstva; tajne koje su ga progonile godinama.

Bestseler nagrađivane australske spisateljice Jane Harper – priča o beznađu, odlučnosti i predrasudama male sredine – objavljuje se u 25 zemalja, a prava za ekranizaciju kupila je Reese Witherspoon.

„Preciznost koja slama srce. Budete li ove godine pročitali samo jedan triler, neka to bude ovaj.“
Daily Mail

„Napeta priča o buci i bijesu, zanimljiva koliko i zastrašujuća.“
Publishers Weekly

 

Jane Harper

Jane Harper rođena je 1979. u Manchesteru, a godinama živi u Australiji gdje je provela i značajan dio djetinjstva. Prije nego što se u potpunosti posvetila književnoj karijeri, imala je uspješnu novinarsku karijeru. Autorica je triju romana: Suša, Sila prirode i Izgubljeni čovjek. Njezini romani objavljuju se u više od 35 zemalja, a za svoj rad dobila je brojne nagrade među kojima su: Gold Dagger, British Book Award, ABIA (Australska knjiga godina; izbor udruženja australskih izdavača i knjižara), Ned Kelly, Indie…

Moglo bi vas zanimati

×

Suša

Jane Harper

15.79 €118.97 kn
Dodajte u košaricu