Profil

Preživjeli

Jane Harper

Majstorica krimića koja se čita na više od 35 jezika.
17.12 €128.99 kn

Barkod: 9789533138350

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 316

Godina objavljivanja: 2021.

Prijevod: Dražen Čulić

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 411 g

Kao i uvijek, Jane Harper znalački oslikava krajolik dok kroji složenu, elegantnu mrežu, prepunu davno zakopanih tajni.
The New York Times

Preživjeli

Život Kierana Elliotta zauvijek se promijenio onoga dana kad je jedna pogrešna procjena izazvala strašne posljedice. Godinama kasnije Kieran dolazi u tasmanijski obalni gradić koji je nekoć zvao domom, u kojem mu još uvijek žive roditelji i prijatelji. Ubrzo nakon njegova povratka na plaži je pronađeno tijelo mrtve djevojke, a potraga za odgovorima zahtijevat će suočavanje s prošlošću, bolnim uspomenama te razarajućim osjećajima krivnje i tuge.

Preživjeli su četvrti roman nagrađivane australske hit autorice, djelo kojim je Jane Harper još jednom osvojila čitatelje i opravdala status jedne od najboljih autorica kriminalističkih romana našeg doba.

“Jane Harper za Australiju je ono što je Tana French za Irsku, autorica koja kombinira psihološki bogatu radnju s dubokim razumijevanjem prostora.”
The Washington Post

“Iznova pokazuje koliko je dobra u prikazu straha i opasnosti koji vrebaju u svakodnevici.”
Daily Mail

Jane Harper

Jane Harper rođena je 1979. u Manchesteru, a godinama živi u Australiji gdje je provela i značajan dio djetinjstva. Prije nego što se u potpunosti posvetila književnoj karijeri, imala je uspješnu novinarsku karijeru. Autorica je triju romana: Suša, Sila prirode i Izgubljeni čovjek. Njezini romani objavljuju se u više od 35 zemalja, a za svoj rad dobila je brojne nagrade među kojima su: Gold Dagger, British Book Award, ABIA (Australska knjiga godina; izbor udruženja australskih izdavača i knjižara), Ned Kelly, Indie…

Moglo bi vas zanimati

×

Preživjeli

Jane Harper

17.12 €128.99 kn
Dodajte u košaricu