Profil

Kobna igra

Karen M. McManus

Roman pun uzbudljivih i neočekivanih obrata, a napet do samog nepredvidljivog kraja.
17.12 €

Barkod: 9789533138268

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 280

Godina objavljivanja: 2021.

Prijevod: Andrea Pongrac

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 362 g

Karen M. McManus je majstorica stvaranja zapleta i intrige.
Bookseller

Neočekivani obrati, ludi ritam i intrigantni likovi čine ovu knjigu pravom poslasticom, trilerom koji ćete pročitati u jednom dahu.
Guardian

Kobna igra

Igra istina ili izazov zvuči baš zabavno, zar ne?

Na mobitele svih učenika u školi stiže poziv na igru. O onima koji se ogluše na igru i ne pristanu na izazov otkrivaju se najsramotnije tajne, a oni koji pristanu smiješe se s fotografija na kojima dokazuju da su izazov obavili. Maeve, Knox, Phoebe, Luis, Emma, Jules, Brandon i Sean glavni su likovi ovog napetog romana. Maeve i Phoebe ne žele sudjelovati, ali cijela škola dozna za tajne koje nikako nisu htjele da se otkriju, a pritom nastrada i Knox. U početku su izazovi smiješni i privlače pozornost, a onda netko pogine. Igra naglo prestaje, a Maeve počinje sumnjati kako to sve nije slučajnost, no mora u to uvjeriti i svoje skeptične prijatelje. U strahovito napetoj završnici, u kojoj se ritam ubrzava što se više bližimo kraju, roman se raspliće na potpuno neočekivan i nepredvidljiv način.

Karen M. McManus danas je već prepoznatljiva po svom stilu pisanja u kojem različiti likovi prepričavaju radnju iz svog kuta gledanja što doprinosi dinamičnosti radnje. Romani ove autorice veliki su hitovi koji osvajaju mlade čitatelje diljem svijeta.

“Pun uzbudljivih i neočekivanih obrata, a napet do samog nepredvidljivog kraja, ovaj roman neće razočarati ljubitelje Karen M. McManus, dok će oni koji je dosad nisu poznavali u dahu progutati ovu zamršenu priču o prijateljstvu i osveti.”
Publishers Weekly

 

Profil

Karen M. McManus

Karen M. McManus živi u državi Massachusetts. Diplomirala je novinarstvo na Sveučilištu Northeastern. Novinarsko znanje danas najviše koristi pri pisanju izmišljenih zapleta u svojim romanima. Dosad je objavila šest romana koji su svi bili na top-listama prodavanosti diljem svijeta, a dobivali su i izvanredne kritike.

Roman, Lažljivac među nama, na prvome mjestu ljestvice bestselera New York Timesa  proveo je više od pet godina. Po njemu je snimljena serija koja se može pogledati na Netflixu. Romani Karen M. McManus prevedeni su na 43 jezika i samo su na engleskom jeziku prodani u milijun primjeraka. Roman Najgori dan u životu bio je u finalu prestižne nagrade British Book Awards u kategoriji najbolje knjige za mlade 2022. godine.

 

Photo by: Kaitlyn Litchfield

×

Kobna igra

Karen M. McManus

17.12 €
Dodajte u košaricu