Profil

Vrlo komplicirana trgovina

Hugh Laurie

Prvi roman dr. Housea, sjajan triler pun humora.
13.14 € Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533134321

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 316

Godina objavljivanja: 2015.

Prijevod: Ivana Amerl

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 416 g

Triler pun humora, neobična mješavina smijeha i napetosti.

Vrlo komplicirana trgovina

Priča romana počinje s jednom narudžbom ubojstva iza koje se krije puno iznenađenja, a živopisnog Lauriejeva detektiva koji se, usput i zaljubi, zaplet vodi u posve nepredvidljivom pravcu.

Tko god voli dr. Housea, voljet će, uvjereni smo, i ovu knjigu koja je napisana prije serije, što samo svjedoči o tome koliko je Laurie dr. Housea modelirao prema svojim zamislima, s obzirom na to da je i glavni junak romana “Vrlo komplicirana trgovina” po duhu i tipu humora, zapravo, vrlo blizak Houseu, premda je daleko od titule doktora.

Ovdje nije riječ o izletu u književnost jedne zvijezde, nego o čovjeku čiji su talenti ispremiješani i povezani u kompletnu umjetničku ličnost čiji se lucidan humor, ispod kojeg se uvijek nazire i drama, osjeća u svemu što radi. To je Lauriejev duh i možete ga naći u ovoj knjizi.
Uživajte!

Hugh Laurie

Hugh Laurie, za mnoge jednostavno doktor House, engleski glumac, pisac, glazbenik i redatelj, svjetsku slavu stekao je ulogom dr. Gregoryja Housea u medicinskoj drami Dr. House.
Uz glumu, Laurie se iskazao i kao glazbenik, objavivši zapažene solo albume Let Them Talk (2011.) i Didn’t It Rain (2013.). U kontekstu Lauriejeve fascinantne multitalentiranosti, njegov književni talent ostao je u medijskoj sjeni i mnogima u Hrvatskoj dosad bio nepoznat, premda je Laurie kao pisac izvanredno talentiran i slojevit humorist, tematski ne baš “neozbiljan”, ali definitivno smiješan, što samo svjedoči da sve što Laurie radi nosi prepoznatljiv, osobni pečat.

Moglo bi vas zanimati

×

Vrlo komplicirana trgovina

Hugh Laurie

13.14 €
Dodajte u košaricu