Profil

Prije pada

Noah Hawley

Blockbuster triler o avionskoj nesreći i potresnoj ljudskoj drami.
15.79 €118.97 kn

Barkod: 9789533135175

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 360

Godina objavljivanja: 2016.

Prijevod: Dražen Čulić

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 463 g

Zanosan triler uzbudljive ljepote. Bio sam opčinjen od prve do zadnje stranice. Još se nisam oporavio.
Michael Cunningham

Prije pada

Maglovite ljetne večeri jedanaest osoba − deset privilegiranih i jedna koju je napustila sreća − uputi se privatnim avionom u New York. Osamnaest minuta kasnije dogodi se tragedija, avion se sruši u ocean. Jedini preživjeli su slikar Scott Burroughs i četverogodišnjak, posljednji član neizmjerno bogate obitelji medijskog mogula. Dok se raspliće priča koja prati živote preživjelih, posljedice nesreće, ali i priče putnika i posade aviona, misterij koji okružuje tragediju postaje sve jasniji, a sumnjive okolnosti ukazuju na urotu.

Je li doista samo slučajnost da je toliko utjecajnih ljudi istodobno nestalo? Ili je posrijedi nešto strašnije? U sve snažnijoj oluji medijskih optužbi, situacija izmiče kontroli. I dok se Scott nosi sa slavom preživjelog, gradeći krhki odnos s dječakom, istražitelji pokušavaju doznati istinu.

Napeta radnja i potresna ljudska drama u srcu su trilera koji na izniman način ispituje pitanje sudbine, ljudske prirode i neobjašnjivih veza među ljudima.

“Jedan od najboljih trilera godine, izniman misterij, prepun iznenađenja. Hawleyju je pošlo za rukom napisati roman koji se čita bez daha.”
New York Times

“Sjajan, neodoljiv triler… Intrigantna zagonetka i bolna priča o ljudskom gubitku.”
Washington Post

 

Noah Hawley

Noah Hawley, rođen 1967. u New Yorku, američki je pisac, scenarist i producent, dobitnik nagrada Emmy, Zlatni globus, PEN, Critics’ Choice i Peabody. Ovdašnjoj publici poznat je kao scenarist serija Fargo i Kosti.

Moglo bi vas zanimati

×

Prije pada

Noah Hawley

15.79 €118.97 kn
Dodajte u košaricu