Profil

Uspon magije

Nora Roberts

Treći dio "Kronika o Jedinstvenoj".
Bestseler broj jedan New York Timesa.
Finale epske priče o borbi dobra i zla za spas svijeta jedne od omiljenih i najprodavanijih autorica svijeta.
13.14 €99.00 kn

Barkod: 9789533137476

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 416

Godina objavljivanja: 2020.

Prijevod: Sanja Ščibajlo

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 528 g

Savršeno izbalansiran omjer magije, avanture i romanse.
Sjajno i inspirativno.
Kirkus Reviews

Uspon magije

Tama je pulsirala. Moći su se, uspavane stoljećima i tisućljećima, probudile. Neke su bljesnule svjetlošću; druge su, odlučivši tako, pojačale mrak. No bljesnule su. Nakon što je bolest poznata pod imenom Kob pokosila milijarde ljudi, iščeznula je i civilizacija kakvu poznajemo. U novom svijetu magija je postala opće mjesto. Fallon Swift, poznata kao Jedinstvena, godine je provela proučavajući magiju u nadi da će pomoći svima koji pate i koji su progonjeni u novom poretku svijeta. Unatoč svojim pobjedama, Fallon postaje sve svjesnija kako sama neće uspjeti poraziti tamu, već će se za završnu bitku morati osloniti na pomoć svih koje poznaje, ali i sklopiti neka nova, neočekivana savezništva. No kako bi doista uspjela, morat će shvatiti i da sam čin pobjede nije dovoljan…

“Uspon magije” spektakularno je finale epske priče o ratu, ljubavi i obitelji; distopijske trilogije “Kronike o Jedinstvenoj” kojom je Nora Roberts još jednom potvrdila svoj status jedne od omiljenih i najprodavanijih autorica svijeta.

 

Nora Roberts

Nora Roberts dosad je objavila više od 200 romana tiskanih u više od 500 milijuna primjeraka. Njezini romani prevode se diljem svijeta i redovito osvajaju vrhove top-ljestvica.

Moglo bi vas zanimati

×

Uspon magije

Nora Roberts

13.14 €99.00 kn
Dodajte u košaricu