Profil

U krvi i kostima

Nora Roberts

Drugi dio epske priče o borbi dobra i zla za spas svijeta jedne od omiljenih i najprodavanijih autorica svijeta.
13.14 €99.00 kn

Barkod: 9789533136769

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 432

Godina objavljivanja: 2019.

Prijevod: Sanja Ščibajlo

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 545 g

U krvi i kostima

Rekli su da je virus dokrajčio svijet. Ali učinila je to magija, crna poput ponoći bez mjesečine… Obitelj Fallon Swift vodi siguran život prosječne obitelji, zauzete svakodnevnim obavezama i ritualima. Privilegirana su obitelj jer svijet koji okružuje njihovu mirnu farmu odavno je potonuo u kaos. Sigurni punktovi gotovo i ne postoje. Fallon će uskoro napuniti trinaest godina. Jedva je svjesna svijeta koji je nekoć postojao, svijeta prije bolesti koja je odnijela milijarde. U društvu u kojem okrutni pojedinci i grupe žive za to da nanesu zlo, putovanje je postalo nemoguća misija. Ljudi poput Fallon, obdareni posebnim sposobnostima, postali su lovina. Ali došlo je vrijeme kad identitet Jedinstvene više ne može ostati tajna…

“U krvi i kostima” drugi je nastavak distopijske trilogije “Kronike o Jedinstvenoj” kojom je Nora Roberts oduševila svoje čitatelje.

Nora Roberts

Nora Roberts dosad je objavila više od 200 romana tiskanih u više od 500 milijuna primjeraka. Njezini romani prevode se diljem svijeta i redovito osvajaju vrhove top-ljestvica.

Moglo bi vas zanimati

×

U krvi i kostima

Nora Roberts

13.14 €99.00 kn
Dodajte u košaricu