Profil

Magija krvi

Nora Roberts

Treći roman trilogije "Rod O'Dwyer".
5.18 €39.03 kn

Barkod: 9789533134314

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 357

Godina objavljivanja: 2015.

Prijevod: Ivana Brozić

Vrsta uveza: meki

Visina: 19.5 cm

Širina: 13 cm

Težina: 334 g

Još jedan roman “kraljice” ljubića.

Magija krvi

Branna O’Dwyer, vlasnica je trgovine Crna vještica u kojoj prodaje rukom izrađene sapune, kozmetiku i svijeće. Brannina snaga i nesebičnost drži na okupu krug bliskih prijatelja i članova obitelji koji brinu o konjima, sokolovima i psima ljubimcima. Brannina nesretna ljubav prema Finnbaru Burkeu, nedopustiva zbog suprotstavljenih obitelji, obilježila je cijeli njezin život.

Fin provodi život putujući svijetom kako bi ispunio prazninu nastalu nakon raskida s Brannom i posvećuje se poslu a ne osjećajima. Ali kad se prijeteći uragan zla nadvije nad sve što je drago njezinoj obitelji i prijateljima, Finova snaga i hrabrost bit će presudni u borbi protiv zla koje stoljećima proganja njihove obitelji.

Nora Roberts

Nora Roberts dosad je objavila više od 200 romana tiskanih u više od 500 milijuna primjeraka. Njezini romani prevode se diljem svijeta i redovito osvajaju vrhove top-ljestvica.

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više

Moglo bi vas zanimati

×

Magija krvi

Nora Roberts

13.14 €99.00 kn
Dodajte u košaricu