Profil

Crna vještica

Nora Roberts

Prvi roman trilogije "Rod O'Dwyer".
5.18 €39.03 kn

Barkod: 9789533134291

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 384

Godina objavljivanja: 2015.

Prijevod: Una Krizmanić Ožegović, Filomena Horvatić

Vrsta uveza: meki

Visina: 19.5 cm

Širina: 13 cm

Težina: 364 g

Još jedna trilogija kraljice ljubića.

Crna vještica

Crna vještica izgubila je život u borbi protiv sila zla, ali uspjela je spasiti svoje troje djece koja preuzimaju njezinu misiju i njezine životinje zaštitnike – konja, jastreba i psa.

Stoljećima kasnije Iona Sheehan stiže u Irsku slijedeći trag priča svoje bake o zemlji gdje je čeka sudbina, krv i magija predaka. Iona je rođakinja Branne i Connora O’Dwyera, koji se bave konjima i sokolarenjem stoga joj pomažu da se zaposli u konjušnici neodoljivog trgovca konjima Boylea McGratha. Iona osjeća da ovdje može naći svoj dom i živjeti onako kako želi, čak i po cijenu da se smrtno zaljubi u Boylea.

Kada drevno zlo pronađe put do Ioninog obiteljskog stabla, rod O’Dwyer mora se udružiti i boriti za nadu i ljubav.

Nora Roberts

Nora Roberts dosad je objavila više od 200 romana tiskanih u više od 500 milijuna primjeraka. Njezini romani prevode se diljem svijeta i redovito osvajaju vrhove top-ljestvica.

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više

Moglo bi vas zanimati

×

Crna vještica

Nora Roberts

13.14 €99.00 kn
Dodajte u košaricu