Profil

Unutarnja luka (kiosk)

Nora Roberts

Treći dio sage "Zaljev Chesapeake".
3.85 €29.01 kn

Barkod: 9789537701024

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 234

Godina objavljivanja: 2009.

Prijevod: Ana Kardum

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 321 g

Najčitanija svjetska autorica ljubavnih romana.

Unutarnja luka (kiosk)

Stella i Ray Quin dali su priliku za novi život četvorici dječaka koji su prije kraja djetinjstva dotaknuli dno beznađa. Odrasli kao braća u zaljevu Chesapeake, mladići postaju članovi obitelji i odlučni su ostati zajedno, razvijati obiteljski posao i rasvijetliti okolnosti oko pogibije svog oca. Lijepa Sybill koja ulazi u njihove živote postaje prijetnja najmlađemu među njima i tada sva četvorica moraju dokazati odanost svojoj drugoj obitelji.

Nora Roberts i dalje je odana obiteljskim vrijednostima i vrućim erotskim scenama, a kako to ide jedno s drugim dobro je poznato milijunima njezinih odanih čitateljica širom svijeta. Majstorica akcije i erotike vješto ocrtava pozitivne i negativne likove i bez napora zadržava pažnju čitatelja od intrigantnog početka sve do konačnog raspleta u kojem se razotkrivaju obiteljske tajne. Kao i svi ostali Norini romani, “Unutarnja luka” također ima mističnu dimenziju i sretan kraj.

Nora Roberts

Nora Roberts dosad je objavila više od 200 romana tiskanih u više od 500 milijuna primjeraka. Njezini romani prevode se diljem svijeta i redovito osvajaju vrhove top-ljestvica.

Moglo bi vas zanimati

×

Unutarnja luka (kiosk)

Nora Roberts

3.85 €29.01 kn
Dodajte u košaricu