Profil

Susret u smrti

Nora Roberts

Najčitanija svjetska autorica ljubavnih romana.
5.18 €39.03 kn

Barkod: 9789533192260

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 300

Godina objavljivanja: 2011.

Prijevod: Helga Kraljik

Vrsta uveza: kiosk

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 388 g

Susret u smrti

Prije deset godina detektivka Eve Dallas obračunala se s prelijepom i fatalnom Julie Doekport. Otkako je Julie ponovno na slobodi, serija ubojstava muškaraca iz visokog društva opet postaje slučaj za poručnicu Dallas. Rasvjetljujući zagonetna ubojstva, detektivka se sve više približava svojoj staroj protivnici, a sve više tragova upućuje na to da će sljedeća žrtva biti upravo — njezin muž.

“Ništa drugo nije postojalo. Ona je bila jedina na svijetu za njega. Način na koji joj se koža vlažila od siline užitka i strasti koja ju je preuzimala. Način na koji joj se tijelo podizalo, izmicalo i savijalo. Okus njezinih usana. Sve to dovodilo ga je do ludila poput kakve najopojnije droge koje mu nikada nije bilo dosta. Usnama je grubo prelazio njezinim prsima osluškujući divljačke udarce srca. Moje, pomislio je dok ju je tako halapljivo uzimao. Samo moje. Dah mu je bio isprekidan i pokidan poput njihove odjeće. Svaki mišić u tijelu grčio se od zadovoljstva dok je i dalje neumorno išao za njom”.

Nora Roberts

Nora Roberts dosad je objavila više od 200 romana tiskanih u više od 500 milijuna primjeraka. Njezini romani prevode se diljem svijeta i redovito osvajaju vrhove top-ljestvica.

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više

Moglo bi vas zanimati

×

Susret u smrti

Nora Roberts

13.14 €99.00 kn
Dodajte u košaricu