Profil

Skupljač pikula

Cecelia Ahern

Hit-roman kraljice suvremenih bajki.
10.49 €79.04 kn

Barkod: 9789533135083

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 224

Godina objavljivanja: 2016.

Prijevod: Petra Mrduljaš

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 290 g

Prekrasan i neočekivan roman koji postavlja pitanja i slavi život.
Sunday Express

Skupljač pikula

Kad je Sabrina Boggs pronašla tajnu kolekciju očevih stvari, poznati čovjek s kojim je odrasla odjednom joj postaje strancem. Ona sada ima samo jedan dan otkriti tajne čovjeka za kojega je bila uvjerena da ga poznaje. U tome danu pronalazi uspomene, priče i ljude za koje nije imala pojma da postoje. U tome su se danu ona i njezin svijet posve promijenili.

Ovo je roman o tome kako i najobičnije odluke u našim životima mogu imati neobične posljedice. I kako, ponekad, samo promatrajući drugoga, počinjemo zapravo razumijevati sebe.

„Sjajni likovi, pregršt emocija i zapleta, jednostavno fantastičan roman.“
Heat

„Pun života, dirljiv i mudar.“
Daily Mail

Cecelia Ahern

Cecelia Ahern irska je spisateljica koja je svojim prvijencem „P. S. Volim te“ oborila sve rekorde prodaje te je postala jedna od najprodavanijih suvremenih svjetskih spisateljica. Dosad je objavila 17 romana od kojih je 15 prevedeno na hrvatski jezik. Njezine su knjige prodane u vrtoglavih 25 milijuna primjeraka, prevode se na više od 40 jezika svijeta. Na hrvatski su jezik u izdanju Profila prevedene sljedeće njezine knjige: „P. S. Volim te“, „Na kraju duge“, „Hvala ti na uspomenama“, „Da me barem možeš vidjeti“, „Dar“, „Godina u kojoj sam te upoznala“, „Kako se zaljubiti“, „Kao nikad u životu“, „Svake godine“, „Knjiga sutrašnjice“, „Mjesto zvano Ovdje“, „Skupljač pikula“, „Nesavršeni“, „Savršeni“ i „Klub P. S. Volim te“.

Moglo bi vas zanimati

×

Skupljač pikula

Cecelia Ahern

10.49 €79.04 kn
Dodajte u košaricu