Profil

P. S. Volim te

Cecelia Ahern

Megabestseler prodan u više od 40 zemalja svijeta.
15.79 €118.97 kn

Barkod: 9789533137025

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 392

Godina objavljivanja: 2019.

Prijevod: Zrinka Pavlić

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 500 g

Godine 2019. Cecelia Ahern napisala je i dugoočekivani nastavak ovog sjajnog romana – „Klub P. S. Volim te“.

P. S. Volim te

Holly i Gerry imali su vrlo jednostavan plan: ostati zajedno do kraja života. Neki ljudi čekaju cijeli svoj život kako bi pronašli srodnu dušu. Holly i Gerry nisu dugo čekali. Vole se od djetinjstva, znaju sve jedno o drugome, završavaju jedno drugome rečenice. Ne odvajaju se. I nikako se ne mogu zamisliti jedno bez drugoga. No život je zamislio nešto drugo. Gerry je umro ostavivši Holly posve slomljenu, ali ostavio joj je i pisma. Po jedno pismo za svaki mjesec u godini. Svako je pismo potpisao riječima „P. S. Volim te“. Holly ih otvara i, čitajući ih, polako uspijeva stati na noge.

Višemilijunski hit „P. S. Volim te“ prvijenac je irske spisateljice Cecelije Ahern koji ju je lansirao u orbitu najslavnijih i najvoljenijih suvremenih spisateljica. Cecelia je dosad napisala 18 knjiga od kojih je 15 prevedeno na hrvatski. 

Cecelia Ahern

Cecelia Ahern irska je spisateljica koja je svojim prvijencem „P. S. Volim te“ oborila sve rekorde prodaje te je postala jedna od najprodavanijih suvremenih svjetskih spisateljica. Dosad je objavila 17 romana od kojih je 15 prevedeno na hrvatski jezik. Njezine su knjige prodane u vrtoglavih 25 milijuna primjeraka, prevode se na više od 40 jezika svijeta. Na hrvatski su jezik u izdanju Profila prevedene sljedeće njezine knjige: „P. S. Volim te“, „Na kraju duge“, „Hvala ti na uspomenama“, „Da me barem možeš vidjeti“, „Dar“, „Godina u kojoj sam te upoznala“, „Kako se zaljubiti“, „Kao nikad u životu“, „Svake godine“, „Knjiga sutrašnjice“, „Mjesto zvano Ovdje“, „Skupljač pikula“, „Nesavršeni“, „Savršeni“ i „Klub P. S. Volim te“.

Moglo bi vas zanimati

×

P. S. Volim te

Cecelia Ahern

15.79 €118.97 kn
Dodajte u košaricu