-30 %
Profil

Nesavršeni

Cecelia Ahern

Prvi roman za mlade autorice svjetskih megabestselera.
13.14 €
9.20 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 9.20 €

Barkod: 9789533135465

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 304

Godina objavljivanja: 2016.

Prijevod: Silva Tomanić Kiš

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 393 g

Izvanredan i napet roman… slama srce, ali i nadahnjuje.
Daily Express

Totalni trijumf.
Heat

Nesavršeni

Jedna bi je odluka mogla koštati svega…
Celestine North živi savršenim i sređenim životom: omiljena je među prijateljima i profesorima, hoda s prekrasnim Artom Crevanom, jasno zna što je dobro, a što zlo. Nemoguće je naslutiti da bi ikada mogla prekršiti pravila društva u kojem živi. No našla se u situaciji u kojoj je učinila upravo to, donijela je odluku koja će uzrokovati potrese i imati posljedice za njezin cijeli život. Zauzela je stav, ali prekršila je pravilo. Mogla bi biti zatočena. Mogao bi joj se utisnuti žig. Mogla bi biti proglašena nesavršenom.

U ovom sjajnom prvom distopijskom romanu za mlade, prepunom akcije, adrenalina, brzine, ali i sa snažnom ljubavnom pričom, Cecelia Ahern opisuje društvo u kojem je savršenstvo smisao i cilj života, a mane se kažnjavaju.

„Cecelia Ahern bez sumnje je majstorica pisanja o odnosima… Dirljivo, životno i iznimno promišljeno.“
Heat

 

Cecelia Ahern

Cecelia Ahern irska je spisateljica koja je svojim prvijencem „P. S. Volim te“ oborila sve rekorde prodaje te je postala jedna od najprodavanijih suvremenih svjetskih spisateljica. Dosad je objavila 17 romana od kojih je 15 prevedeno na hrvatski jezik. Njezine su knjige prodane u vrtoglavih 25 milijuna primjeraka, prevode se na više od 40 jezika svijeta. Na hrvatski su jezik u izdanju Profila prevedene sljedeće njezine knjige: „P. S. Volim te“, „Na kraju duge“, „Hvala ti na uspomenama“, „Da me barem možeš vidjeti“, „Dar“, „Godina u kojoj sam te upoznala“, „Kako se zaljubiti“, „Kao nikad u životu“, „Svake godine“, „Knjiga sutrašnjice“, „Mjesto zvano Ovdje“, „Skupljač pikula“, „Nesavršeni“, „Savršeni“ i „Klub P. S. Volim te“.

Moglo bi vas zanimati

×

Nesavršeni

Cecelia Ahern

13.14 €
9.20 €
Dodajte u košaricu