-43 %
Profil

Klub P. S. Volim te

Cecelia Ahern

Nastavak megabestselera "P. S. Volim te".
15.79 € 118.97 kn
9.00 € 67.81 kn
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 9.00 € (67.81 kn)

Barkod: 9789533137032

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 284

Godina objavljivanja: 2019.

Prijevod: Davorka Herceg-Lockhart

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 373 g

Topla, dirljiva i inspirativna priča o ljubavi, smrti, žalovanju, opraštanju i nadi.

Klub P. S. Volim te

Prošlo je sedam godina od Gerryjeve smrti i šest otkad je Holly pročitala njegovo posljednje pismo. Holly sada radi u dućanu rabljenom odjećom sa svojom sestrom Ciarom. Dućan je i mjesto druženja lokalne zajednice u kojem se redovito snimaju podcasti na temu Kako govoriti o… Holly je zadovoljna svojim životom, ostavila je prošlost za sobom, u novoj je vezi, uspostavila je unutarnji mir i raduje se budućnosti. Ponosi se sobom jer sve što je prolazila nakon gubitka voljenog muža nije bilo nimalo jednostavno. Jednoga dana Ciara predloži Holly da gostuje u podcastu i govori o smrti. Holly pristaje i ne sluteći kakvu će lavinu pokrenuti te koliko će se njezin život iz temelja promijeniti, još jednom…

Bez sumnje svi ljubitelji Cecelije Ahern uživat će u ovom prekrasnom nastavku romana “P. S. Volim te” koji je dirnuo milijune i prema kojem je snimljen hit-film.

Cecelia Ahern

Cecelia Ahern irska je spisateljica koja je svojim prvijencem „P. S. Volim te“ oborila sve rekorde prodaje te je postala jedna od najprodavanijih suvremenih svjetskih spisateljica. Dosad je objavila 17 romana od kojih je 15 prevedeno na hrvatski jezik. Njezine su knjige prodane u vrtoglavih 25 milijuna primjeraka, prevode se na više od 40 jezika svijeta. Na hrvatski su jezik u izdanju Profila prevedene sljedeće njezine knjige: „P. S. Volim te“, „Na kraju duge“, „Hvala ti na uspomenama“, „Da me barem možeš vidjeti“, „Dar“, „Godina u kojoj sam te upoznala“, „Kako se zaljubiti“, „Kao nikad u životu“, „Svake godine“, „Knjiga sutrašnjice“, „Mjesto zvano Ovdje“, „Skupljač pikula“, „Nesavršeni“, „Savršeni“ i „Klub P. S. Volim te“.

Moglo bi vas zanimati

×

Klub P. S. Volim te

Cecelia Ahern

15.79 € 118.97 kn
15.00 € 113.02 kn
Dodajte u košaricu