Profil

Opsjednuti grad

Nora Roberts

Druga knjiga trilogije "Sudbonosni broj sedam".
5.18 € Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533192352

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 255

Godina objavljivanja: 2011.

Prijevod: Ivana Glavaš

Vrsta uveza: kiosk

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 340 g

Najčitanija svjetska autorica ljubavnih romana.

Opsjednuti grad

Za stanovnike gradića Hawkins Hollow broj sedam znači prokletstvo jer se svakih sedam godina ponavlja sedam dana ludila. Fox, Caleb i Cage osjećaju da se oluja ponovno približava. No ove godine bolje će se pripremiti da ga dočekaju uz pomoć triju žena koje su na neobičan način također povezane s demonom.

..Kad me dodiruješ, kad vodiš ljubav sa mnom, kad si u meni, možeš li osjetiti što ja osjećam? Mogu li ja osjetiti što ti osjećaš? Želim to s tobom. Želim znati kako je biti zajedno na taj način, kad smo ovakvi. Dar, pomislio je, potpunog povjerenja, s obje strane. Sjeo je i pogledao je u oči. Otvori se, promrmljao je i prešao svojim usnama preko njezinih. ..Samo se otvori. Osjetio je njezine živce, njezine potrebe, i misli koje su dolazile i ulazile u njegovu glavu kao lagano svjetlucanje. Da je želi, da je dira. On. Kad su njezine ruke krenule uz njegovu kralježnicu, osjećao je i njezin užitak i njezino prihvaćanje. Osjećao je pritisak njihovih tijela, otkucaje njihovih srca. I tad ju je opustio i produbio svoj poljubac. I otvorio joj se. Isprva je bio kao uzdah, kroz njezino tijelo, kroz njezin um. Pomislila je: Lijepo. Lijepo je. Očekivanja ispunjena. Okrenula je glavu da mu dopusti da osjeti bilo na njezinu vratu kad je osjetila njegovu potrebu da je kuša.”

Nora Roberts

Nora Roberts dosad je objavila više od 200 romana tiskanih u više od 500 milijuna primjeraka. Njezini romani prevode se diljem svijeta i redovito osvajaju vrhove top-ljestvica.

Moglo bi vas zanimati

×

Opsjednuti grad

Nora Roberts

5.18 €
Dodajte u košaricu