Profil

Odvaži se sanjati

Nora Roberts

Tri djevojke odrasle su poput sestara u veličanstvenoj raskoši.
Djevojčice su postale mlade žene, svaka odlučna da ostvari svoje snove.
5.18 €39.03 kn

Barkod: 9789533132426

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 288

Godina objavljivanja: 2013.

Prijevod: Ivana Glavaš

Vrsta uveza: meki

Visina: 19.5 cm

Širina: 13 cm

Težina: 275 g

Prva knjiga Trilogije snova.

Odvaži se sanjati

O trilogiji:
Margo, Kate i Laura odrasle su poput sestara u veličanstvenoj raskoši doma Templetonovih. Laura je rođena kći Templetonovih, odgojena da prihvati odgovornost i obiteljski posao. Kate je posvojena kći, borbena i svjesna da mora dokazati svoj talent i poduzetnost. Margo je kći stroge domaćice kuće koja se odmalena igrala s vršnjakinjama iz bogate obitelji. Tri djevojčice postale su tri različite mlade dame, svaka odlučna da na svoj način ostvari svoje snove.

Prvi dio
Odvaži se sanjati
Izgubila je svaku nadu, ali tada su nastala sjene sumnje i sreća joj se nasmiješila

Kći stroge Irkinje, domaćice kuće Templetonovih, Margo, je bila poput člana obitelji. Ipak, duboko u sebi, znala je da novac ne može kupiti ono za čim najviše žudi – majčino prihvaćanje. Zato su je snovi odveli daleko…

Drugi dio
Slijedi svoje san
Prikupila je dijelove svog razbijenog sna i počela graditi novi, s najdražima u svom srcu

Iako Kate nije bila lijepa kao Margo ni elegantna kao Laura, znala je da ima nešto što one nikad neće imati ― dobar nos za posao. Odjednom, suočena s neugodnostima u profesionalnoj karijeri, bila je prisiljena zagledati se duboko u sebe ― da bi otkrila što nedostaje u njezinu životu… i u njezinu srcu.

Treći dio
Pronađen san
Kad je izgubila sve, naučila je cijeniti najvrjednije – obitelj, prijateljstvo i ljubav

Nakon propala braka, Laura se našla na novom početku. Buđenje je bilo grubo i u tridesetoj godini njezin život nije imao nikakve sličnosti s onime o čemu je sanjala. Michael Fury obišao je pola svijeta i zadnje mjesto na kojem bi poželio skrasiti se bilo je imanje Templetonovih.

Nora Roberts

Nora Roberts dosad je objavila više od 200 romana tiskanih u više od 500 milijuna primjeraka. Njezini romani prevode se diljem svijeta i redovito osvajaju vrhove top-ljestvica.

Moglo bi vas zanimati

×

Odvaži se sanjati

Nora Roberts

5.18 €39.03 kn
Dodajte u košaricu