Profil

Odnijelo ih more

Nora Roberts

Prva knjiga sage "Zaljev Chesapeake" o četvorici braće Quinn.
23.76 €179.02 kn

Barkod: 9789533191201

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 254

Godina objavljivanja: 2010.

Prijevod: Vesna Stričević Šolić

Vrsta uveza: tvrdi

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 442 g

Najčitanija svjetska autorica ljubavnih romana.

Odnijelo ih more

Ray i Stella Quinn izvukli su Camerona iz pakla droge i prostitucije, odgojili ga i omogućili mu život bonvivana. No obiteljska tragedija vraća ga iz svijeta automobilskih i jedriličarskih utrka u zaljev u kojem je odrastao. Četiri brata, ne po krvi već po srcu, udružit će se kako bi skinuli ljagu s imena svog oca i održali obitelj koja je toliko značila njihovim roditeljima.

Može li razmaženi Cameron provesti život gradeći jedrilice za druge i odgajajući neposlušna dječaka? I koliko ljudi koji su dotaknuli dno mogu cijeniti male stvari koje čine život? Možda odgovor zna djevojka mračne prošlosti…

Nora Roberts

Nora Roberts dosad je objavila više od 200 romana tiskanih u više od 500 milijuna primjeraka. Njezini romani prevode se diljem svijeta i redovito osvajaju vrhove top-ljestvica.

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više

Moglo bi vas zanimati

×

Odnijelo ih more

Nora Roberts

13.14 €99.00 kn
Dodajte u košaricu