Profil

Mjesečeve suze

Nora Roberts

Druga knjiga "Irske trilogije", u kojoj se nastavlja saga o nesretnoj ljubavi romantičnog vilenjaka koji je svojoj izabranici prije 300 godina uzalud nudio sunčeve dragulje, mjesečeve suze i srce mora.
3.85 €29.01 kn

Barkod: 9789533190792

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 259

Godina objavljivanja: 2010.

Prijevod: Danijel Dosegović

Vrsta uveza: kiosk

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 293 g

Najčitanija svjetska autorica ljubavnih romana.

Mjesečeve suze

Praktična i vrijedna Brenna O’Toole od djetinjstva poznaje nemarnog skladatelja i sanjara Shawna Gallaghera, ali tek će susret s duhom žene koja nije ostvarila svoju ljubav potaknuti dvoje prijatelja da drugačije počnu razmišljati jedno o drugom.

Iako naklonost publike osvaja uzbudljivim opisima erotskih i akcijskih scena, Nora Roberts u svojim romanima brani tradicionalne obiteljske vrijednosti, a u mnogim svojim djelima vraća se u Irsku, domovinu svojih djedova. Njezini likovi uronjeni su u suvremenu svakodnevnicu, ali i dalje romantični i ranjivi, kao likovi klasičnih ljubavnih romana koji su osvajali čitateljice prošlih stoljeća.

 

Nora Roberts

Nora Roberts dosad je objavila više od 200 romana tiskanih u više od 500 milijuna primjeraka. Njezini romani prevode se diljem svijeta i redovito osvajaju vrhove top-ljestvica.

Moglo bi vas zanimati

×

Mjesečeve suze

Nora Roberts

3.85 €29.01 kn
Dodajte u košaricu