Profil

Poganski kamen

Nora Roberts

Treći nastavak trilogije "Sudbonosni broj sedam" vodi ka konačnom otkrivanju tajne zatočenog demona i obračunu s njime.
5.18 €39.03 kn

Barkod: 9789533192369

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 252

Godina objavljivanja: 2011.

Prijevod: Vesna Stričević-Šolić

Vrsta uveza: kiosk

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 330 g

Najčitanija svjetska autorica ljubavnih romana.

Poganski kamen

Gage se sjećao riječi koje su izgovorili kad im je Cal zarezao ruke i učinio ih krvnom bracom, sjećao se dodira Calova i Foxova zapešća dok su stapali krv. I eksplozije, vrućine i hladnoće snage i straha kad je ta pomiješana krv kapnula na Poganiki kamen. Otad je imao vizije. U jednoj od njih vidio je Cala i Foxa u vatri i krvi. I znao je da je vrijeme za povratak…

“Poljupci su govorili o žurbi, žestokoj potrebi, ali ruke su je dodirivale, milovale, mučile polaganim, gotovo lijenim pokretima koji su joj palili vatru u utrobi. Kad su mu se usne spustile da okušaju, osvoje ono što su ruke razdražile, uvila se natrag i ponudila mu još. Ona lebdi, prolazilo mu je kroz glavu, lebdi sipko i neobuzdano. Prekrasne linije, obline boje blijedog zlata, egzotična gozba za sva čula. A ona je prihvatila sve, tražeći vlastito zadovoljstvo, klizeći po njemu, uranjajući u njega. Ništa nije moglo biti provokativnije od promatranja Cybil kako se penje po tom neumoljivom valu strasti. Je li ju želio toliko jako? Je li ta stisnuta šaka želje toliko dugo bila u njemu — čekajući, samo čekajući da se probije kroz oprez i kontrolu?”

Nora Roberts

Nora Roberts dosad je objavila više od 200 romana tiskanih u više od 500 milijuna primjeraka. Njezini romani prevode se diljem svijeta i redovito osvajaju vrhove top-ljestvica.

Moglo bi vas zanimati

×

Poganski kamen

Nora Roberts

5.18 €39.03 kn
Dodajte u košaricu