Profil

Timi promašaj 3

Stephan Pastis

Genijalni, ultrasmiješni serijal za djecu o dječaku beskrajne mašte, po kojem je snimljen i Disneyjev film.
10.49 € Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533135496

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 272

Godina objavljivanja: 2016.

Prijevod: Andrea Bagović

Vrsta uveza: meki

Dob: 6 +

Ilustracije: Stephan Pastis

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 308 g

Timi Promašaj je pobjednik.
Jeff Kinney, autor Gregova dnevnika

Timi promašaj 3

Timi Promašaj u ovom divnom, smiješnom i zabavnom dnevniku opisuje svoje urnebesne dogodovštine. U trećem nastavku njegova detektivska agencija na pragu svjetske dominacije dobiva zadatak pronaći nestali čudesni referat iz prirode.
Pri tome Timi ima i svojih problema: i dalje ne podnosi mamine nove dečke, na akademskom je probnom roku i strahovito su mu sumnjive djevojčice koje mu se žele približiti.
Povrh svega odlazi u školu u prirodi gdje treba završiti referat iz prirode zajedno s najmrskijom djevojčicom iz razreda i suočiti se s golemim strahovima. Uz sve to ipak će mu polako postati jasno da se i drugi osjećaju slično kao on, da izgled može zavarati i da većina ljudi stvara predrasude na temelju izgleda.

Ovaj smiješni i topli serijal o osamljenu dječaku čija je mašta beskrajna, ali koji ima malih problema u komunikaciji s ljudima oko sebe objavljen je u više od 30 zemalja svijeta. Prvi je nastavak samo u Americi prodan u više od 350 000 primjeraka. Svi su nastavci ovog serijala bili na New York Timesovoj listi najprodavanijih naslova te na Amazonovim ljestvicama. U 2020. Disneyjev novi kanal Disney + počinje prikazivati film napravljen prema prvom nastavku ovog serijala.

Dosad objavljeni nastavci su: Timi Promašaj: Pogreške se događaju, Timi Promašaj: Pogledajte što ste učinili, Timi Promašaj: Opet se srećemo, Timi Promašaj: Dezinficirano radi vaše zaštite i Timi Promašaj: Mačak mi je ukrao hlače.

„Nekoliko je scena u knjizi u kojima je Timi bez imalo ironije neodoljivo sladak. Svatko tko poznaje prijašnje naslove u seriji možda će se iznenaditi iskrenim izražavanjem osjećaja. Ima tu i zagrljaja, a razgovor s jednom neočekivanom osobom silno je dirljiv. Timi Promašaj klasični je antiheroj, neke će čitatelje upravo to privući, a druge će ta knjiga privući uspkros tome.“
Kirkus Review

Stephan Pastis

Stephan Pastis autor je i ilustrator serije Timi Promašaj, koja se našla na popisu uspješnica New York Timesa. Također je autor poznatog stripa Pearls Before Swine (Biserje pred svinje), koji je dobio nagradu Udruženja američkih strip-crtača za najbolji strip u časopisu 2003. i 2006. godine i izlazi u više od sedam stotina časopisa, a može se pohvaliti i odanom sljedbom. Živi u sjevernoj Kaliforniji.

Moglo bi vas zanimati

×

Timi promašaj 3

Stephan Pastis

10.49 €
Dodajte u košaricu