Profil

Timi promašaj 7

Stephan Pastis

Finale serijala uvrštenog na popis Sunday Timesa u kategoriji 100 suvremenih dječjih klasika.
Nagrada za najbolju knjigu po odabiru "Booktrusta".
10.49 €79.04 kn

Barkod: 9789533137933

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 330

Godina objavljivanja: 2021.

Prijevod: Andrea Bagović

Vrsta uveza: meki

Dob: 6 +

Ilustracije: Stephan Pastis

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 394 g

Ova inspirativna serija izazvat će salve smijeha.
The Sunday Times, popis 100 dječjih modernih klasika

Timmy Promašaj je pobjednik.
Jeff Kinney, autor Gregova dnevnika

Timi promašaj 7

U posljednjem nastavku ovog divnog i smiješnog serijala Timi odluči zatvoriti svoju detektivsku agenciju nakon što doživi pomrčinu Sunca, koju on shvati kao znak. Njegov najbolji prijatelj, polarni medvjed Totalka, zaželi pronaći svoga brata i Timi odluči iskoristiti svoje detektivsko iskustvo posljednji put kako bi mu pomogao. Osim toga, u školi je njegov razred dobio zadatak snimiti film s ograničenim budžetom, a svaki učenik ima svoju funkciju: Timi je scenarist, Korina Korina producentica, Mila Moskić glavna glumica, a Tomo Ivica Ivica redatelj. No pitanje je koliko Timi, a i ostali učenici, mogu biti timski igrači. I što će drugi učiniti kad im Timi predstavi svoju veličanstvenu ideju o snimanju filma o njegovu životu uz leteće slonove i tuču u baru. Uz sve to, Timi slučajno nailazi na svog tatu koji se ponovo doselio u grad. U toj dinamičnoj i emotivnoj zavrzlami Timi se počinje odlično snalaziti, iako mu najteže pada to što on možda ipak nije glavna osoba u izradi filma.

Kako će se sve završiti, hoće li Timi pristati na kompromise i može li se oprostiti sa svojim najboljim izmišljenim prijateljem, pročitajte u zabavnom, ali i dirljivom oproštaju od Timija Promašaja.

Ovaj smiješni i topli serijal o osamljenu dječaku čija je mašta beskrajna, ali koji ima malih problema u komunikaciji s ljudima oko sebe objavljen je u više od 30 zemalja svijeta. Stephan Pastis autor je koji maestralno, emotivno i duhovito prikazuje dječju narav i postupke, a što su brzo prepoznali ne samo mali čitatelji, nego i kritičari diljem svijeta.

Po prvom nastavku snimljen je i film u produkciji Disney+.

 

Stephan Pastis

Stephan Pastis autor je i ilustrator serije Timi Promašaj, koja se našla na popisu uspješnica New York Timesa. Također je autor poznatog stripa Pearls Before Swine (Biserje pred svinje), koji je dobio nagradu Udruženja američkih strip-crtača za najbolji strip u časopisu 2003. i 2006. godine i izlazi u više od sedam stotina časopisa, a može se pohvaliti i odanom sljedbom. Živi u sjevernoj Kaliforniji.

Moglo bi vas zanimati

×

Timi promašaj 7

Stephan Pastis

10.49 €79.04 kn
Dodajte u košaricu