Profil

Timi promašaj 6

Stephan Pastis

Genijalni, ultrasmiješni serijal za djecu o dječaku beskrajne mašte, po kojem je snimljen i Disneyjev film.
U šestom nastavku Timi Promašaj je otišao na Floridu na mamino bračno putovanje s portirom Davidom.
10.49 € Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533137278

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 270

Godina objavljivanja: 2019.

Prijevod: Andrea Bagović

Vrsta uveza: meki

Dob: 6 +

Ilustracije: Stephan Pastis

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 321 g

Zabavno štivo s mnoštvom ilustracija za čitatelje koji su suviše inteligentni za Gregov dnevnik.
Kirkus Review

Timmy Promašaj je pobjednik.
Jeff Kinney, autor Gregova dnevnika

Timi promašaj 6

U šestom nastavku serijala Timi Promašaj je otišao na Floridu na mamino bračno putovanje s portirom Davidom. Iako Timi ne vjeruje da su se uopće vjenčali jer nije pronašao niti jedan dokaz koji bi to potvrdio. Što je još gore, Timijev poslovni partner Totalka prebjegao je na Kubu gdje traži politički azil. Florida je poznata kao leglo kriminalaca i Timi će se morati snaći samo uz pomoć neplaćenog pripravnika Emilija, nećaka portira Davida koji obožava čitati ljubavne romane i dijeli neprihvatljive savjete o tome kako da Timi proda svoju uspješnicu Vodič pun mudrosti Timija Promašaja za neobrazovane ljude koji ne znaju baš mnogo. No kad Timi otkrije da u Key Westu postoji blago, Timi i Emilio odlučit će pobijediti svoje strahove, udružiti mozgove i pronaći blago.

Ovaj smiješni i topli serijal o osamljenu dječaku čija je mašta beskrajna, ali koji ima malih problema u komunikaciji s ljudima oko sebe objavljen je u više od 30 zemalja svijeta. Prvi je nastavak samo u Americi prodan u više od 350 000 primjeraka. Svi su nastavci ovog serijala bili na New York Timesovoj listi najprodavanijih naslova te na Amazonovim ljestvicama. U 2020. Disneyjev novi kanal Disney + počinje prikazivati film napravljen prema prvom nastavku ovog serijala.

“Strip crtač Pastis ponovo nam donosi ovog inteligentnog dječaka koji stalno izvodi krive zaključke te i ovog puta rješava besmislen (i nepostojeći) slučaj. I ovoga puta autor je na istoj razini. Zabavno je štivo s mnoštvom ilustracija za čitatelje koji su suviše inteligentni za Gregov dnevnik.”
Kirkus Review

 

Stephan Pastis

Stephan Pastis autor je i ilustrator serije Timi Promašaj, koja se našla na popisu uspješnica New York Timesa. Također je autor poznatog stripa Pearls Before Swine (Biserje pred svinje), koji je dobio nagradu Udruženja američkih strip-crtača za najbolji strip u časopisu 2003. i 2006. godine i izlazi u više od sedam stotina časopisa, a može se pohvaliti i odanom sljedbom. Živi u sjevernoj Kaliforniji.

Moglo bi vas zanimati

×

Timi promašaj 6

Stephan Pastis

10.49 €
Dodajte u košaricu