Profil

Što banke ne žele da znate

Stribor Erega

Jedan od prvih priručnika za osobne financije na hrvatskom tržištu.
6.50 €48.97 kn

Barkod: 9789537701338

Broj stranica: 212

Godina objavljivanja: 2009.

Vrsta uveza: meki

Ilustracije: Roko Idžojtić

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 244 g

Što banke ne žele da znate

Velik dio nepovjerenja prema bankama i ostalim financijskim institucijama proizlazi iz nedovoljnog znanja o proizvodima i uslugama koje nam one nude, stoga je cilj ove knjige rasvijetliti tu temu osobama koje se inače ne bave financijama – napomenuo je autor Stribor Erega u uvodu knjige. Kako se izvući iz dugova, voditi kućno knjigovodstvo, kako ulagati i sačuvati vrijednost novca, uštedjeti za mirovinu, i, dakako, kako postići blagostanje – pitanja su na koja odgovara ovaj jednostavan i zabavan, ali vrlo informativan priručnik s naznakom: „siguran izlaz iz recesije“.

Slični priručnici uobičajeni su na zapadnim tržištima, dok se kod nas tek procjenjuje njihova dobronamjernost. Recenzenti, financijski stručnjaci Dragan Munjiza i Denis Fudurić slažu se kako je takav priručnik ne samo potreban, već i nužan u sve široj i složenijoj ponudi financijskih usluga, dok pritisak na potrošnju iznad vlastitih mogućnosti sve više raste.

Stribor Erega

Stribor Erega rođen 1972. godine u Zagrebu, diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Pohađao je ATTF Warszaw – private banking and wealth management, te brojne stručne i specijalističke seminare iz područja bankarstva te tržišta kapitala, radio je u Privrednoj banci Zagreb i u Hrvatskoj poštanskoj banci te u InterInvestu.

Moglo bi vas zanimati

×

Što banke ne žele da znate

Stribor Erega

6.50 €48.97 kn
Dodajte u košaricu