Profil

Pravila magije

Alice Hoffman

Raskošna, uzbudljiva i potresna priča o obitelji i snazi ljubavi.
Što se dogodilo obitelji Owens prije "Čarolija za svakodnevnu upotrebu"? Postoji li lijek za ljubav?
13.14 €99.00 kn

Barkod: 9789533136387

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 302

Godina objavljivanja: 2018.

Prijevod: Dražen Čulić

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 393 g

Divna proza majstorice magičnog realizma.
Marie Claire

Neodoljivo!
USA Today

Pravila magije

Za obitelj Owens ljubav je prokletstvo još od 1680., kad je Maria Owens osuđena kao vještica samo zato što je zavoljela pogrešnog muškarca. Stotinama godina kasnije u New Yorku, na pragu šezdesetih 20. stoljeća, Susanna Owens svjesna je da su njezina djeca – zahtjevna Franny, povučena Jet i karizmatični Vincent – opasno jedinstvena. Stoga Susanna određuje pravila kojih se moraju strogo pridržavati: nema šetnji po mjesečini, nema ploča za vračanje, nema svijeća ni crvenih cipela, nema mačaka ni gavrana… I najvažnije: nikada, nikada se ne smiju zaljubiti. Ali kad djeca upoznaju svoju tetu Isabelle, koja živi u gradiću u Massachusettsu, počet će otkrivati obiteljske tajne i istinu o tome tko su oni doista.

Roman “Pravila magije” maestralan je povratak Alice Hoffman članovima obitelji Owens, smješten u razdoblje koje je prethodilo njezinu najpoznatijem, ekraniziranom romanu “Čarolije za svakodnevnu upotrebu”.

„Čitati Alice Hoffman nalik je upadanju u dubok san, gdje su osjetila naglašena, a ljubav suvereno vlada. Pravila magije nisu izuzetak – kad sam započela s pričom o dvjema sestrama i bratu koje je ljubav proklela, a očajnički tragaju za njom – poželjela sam da se nikada ne probudim.“
Jodi Picoult

 

Alice Hoffman

Alice Hoffman nagrađivana je američka autorica koja je svjetsku slavu stekla romanom Čarolije za svakodnevnu upotrebu, poznatom i po istoimenoj ekranizaciji u kojoj glume Sandra Bullock, Nicole Kidman i Goran Višnjić. Uz Čarolije, na hrvatski su prevedeni i njezini romani Druga priroda, Kralj rijeke, Morske priče, Na ovome svijetu, Plavi dnevnik, Vradžbina, a u izdanju Profil – Pravila magije.

Moglo bi vas zanimati

×

Pravila magije

Alice Hoffman

13.14 €99.00 kn
Dodajte u košaricu