Profil

Potrgani veo

Kate Mitchell

U ovom romanu posebnu ulogu ima i zadivljujuća Salona u kojoj glavna junakinja nalazi utočište i poticaj za novi život i budućnost.
11.81 €88.98 kn

Barkod: 9789533135212

Broj stranica: 232

Godina objavljivanja: 2016.

Vrsta uveza: meki

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 264 g

Na ruševinama snova o sreći.

Potrgani veo

Nakon nesreća koje mijenjaju ljudske živote, gdje naći snagu za dalje? Kod koga potražiti potražiti podršku kad pokleknemo? Prometna nesreća, koja je razorila snove o sreći dvoje mladih, povezala je dvije davno razorene obitelji.

U romanu „Potrgani veo“ Kate Mitchell preispituje pokidane obiteljske veze koje se ponovno uspostavljaju u novim okolnostima. Najteže je govoriti o iskrenim osjećajima, ali ima životnih situacija kad ništa drugo ne preostaje.

Kako ispočetka sagraditi razorene odnose? Kome možemo vjerovati kad nas iznevjere oni koje najviše volimo? Tko gubi a tko dobiva kad drugome poklonimo svoje povjerenje?

Rodbinske veze i tradicionalni odnosi u suvremenim okolnostima jedna su od omiljenih tema Kate Mitchell, spisateljice koja svoje ljubavne romane smješta u Dalmaciju, u Split i okolicu. 

Kate Mitchell

Kate Mitchell pseudonim je Kate Mijić, jedne od publici najdražih hrvatskih spisateljica ljubavnih romana. Odane čitateljice Kate Mitchell s nestrpljenjem očekuju svaku njezinu novu knjigu, dok ljubavne romane koje piše prate u časopisima i tjednicima.
Kata Mijić rođena je u Zelovu u Dalmatinskoj zagori. Ugostiteljsko-turističku školu završila u Splitu i radi u kultnom splitskom kafiću Žbirac na Bačvicama te svaki slobodan trenutak koristi za pisanje. Piše cijeli život, a objavljuje od 1999. godine, kada se u knjižarama pojavila prva njezina knjiga Oteta ljepota u izdanju kuće Dušević-Kršovnik. Uz tvrdoukoričene knjiga, u časopisima je objavila više od 200 ljubavnih romana te 600 životnih priča. U izdanju Profila objavljeni su njezini romani Okajani grijesi (2013.), Put kušnje (2013.), Plod naivnosti (2014.), Uvale boli i ljubavi (2014.), Okovano srce (2015.), Potrgani veo (2016.), a 2017. objavila je roman Izdana od svih u izdanju Beletre. Slobodna Dalmacija predstavila je Kate Mitchell kao „hrvatsku kraljicu ljubavnih romana“, dok ju je Ante Tomić opisao kao „tihu ženu koja ljudima zna vratiti nadu“.

Moglo bi vas zanimati

×

Potrgani veo

Kate Mitchell

11.81 €88.98 kn
Dodajte u košaricu