Profil

Lako do cilja

Andreas Ackermann

Osmislite budućnost i ostvarite svoje želje.
13.14 €99.00 kn Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789537701932

Jezik izvornika: njemački

Broj stranica: 184

Godina objavljivanja: 2009.

Prijevod: Gordana Šaler

Vrsta uveza: meki

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 213 g

Na sva pitanja u knjizi autor odgovara na praktičan i primjenjiv način.

Lako do cilja

Život kao iz najsmjelijih snova i sve što poželite može se ostvariti samo ako se odreknete nečega što vam je posebno drago – svoga dosadašnjeg načina razmišljanja! Jer što ako život nije zamišljen kao borba, već kao šetnja od vrhunca do vrhunca? Svatko od nas stvara vlastitu zbilju i koja će se od bezbrojnih mogućnosti ostvariti u našem životu ovisi isključivo o nama samima, obećava Andreas Ackermann u svojoj knjizi “Lako do cilja”.

Na krajnje jednostavan i razumljiv način predstavlja osnovna načela za promišljanje životnih ciljeva i zacrtavanje vlastite budućnosti i povlači zanimljive usporedbe s radovima Alberta Einsteina i otkrićima kvantne fizike. Autor tumači koliko je važna ljubav, a koliko novac te zašto treba razmišljati o rješenjima, a ne o problemima i potkrepljuje svoje stavove zdravorazumskim i duhovitim objašnjenjima, provocirajući čitatelja da ga slijedi u njegovoj avanturi logičkog razmišljanja.

Ackermann ide i korak dalje i daje konkretne upute kako formulirati vlastite ciljeve, kojim ciljevima dati prednost, kako ih programirati i pripremiti za ostvarenje te kako jednostavno postići i zašto treba vježbati postizanje alfa stanja – na sva ta pitanja Ackermann odgovara na praktičan i primjenjiv način.

Andreas Ackermann

Andreas Ackermann međunarodno je priznat švicarski stručnjak za mentalni trening, koji pomaže sportašima i menadžerima u postizanju vrhunskih rezultata. Prva je poslovna iskustva stekao prodajom konzultantskih usluga, a osamdesetih godina obrazovao se za predavača i trenera u području menadžmenta I prodaje. Do 1987. bio je generalni direktor i suvlasnik jednog od najpoznatijih švicarskih poduzeća za obrazovanje i trening odraslih, a od 1988. godine radi u vlastitoj tvrtki Ackermann Training Schweiz.

Moglo bi vas zanimati

×

Lako do cilja

Andreas Ackermann

13.14 €99.00 kn
Dodajte u košaricu