Profil

Lako do cilja

Andreas Ackermann

Osmislite budućnost i ostvarite svoje želje.
13.14 €99.00 kn

Barkod: 9789537701932

Jezik izvornika: njemački

Broj stranica: 184

Godina objavljivanja: 2009.

Prijevod: Gordana Šaler

Vrsta uveza: meki

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 213 g

Na sva pitanja u knjizi autor odgovara na praktičan i primjenjiv način.

Lako do cilja

Život kao iz najsmjelijih snova i sve što poželite može se ostvariti samo ako se odreknete nečega što vam je posebno drago – svoga dosadašnjeg načina razmišljanja! Jer što ako život nije zamišljen kao borba, već kao šetnja od vrhunca do vrhunca? Svatko od nas stvara vlastitu zbilju i koja će se od bezbrojnih mogućnosti ostvariti u našem životu ovisi isključivo o nama samima, obećava Andreas Ackermann u svojoj knjizi “Lako do cilja”.

Na krajnje jednostavan i razumljiv način predstavlja osnovna načela za promišljanje životnih ciljeva i zacrtavanje vlastite budućnosti i povlači zanimljive usporedbe s radovima Alberta Einsteina i otkrićima kvantne fizike. Autor tumači koliko je važna ljubav, a koliko novac te zašto treba razmišljati o rješenjima, a ne o problemima i potkrepljuje svoje stavove zdravorazumskim i duhovitim objašnjenjima, provocirajući čitatelja da ga slijedi u njegovoj avanturi logičkog razmišljanja.

Ackermann ide i korak dalje i daje konkretne upute kako formulirati vlastite ciljeve, kojim ciljevima dati prednost, kako ih programirati i pripremiti za ostvarenje te kako jednostavno postići i zašto treba vježbati postizanje alfa stanja – na sva ta pitanja Ackermann odgovara na praktičan i primjenjiv način.

Andreas Ackermann

Andreas Ackermann međunarodno je priznat švicarski stručnjak za mentalni trening, koji pomaže sportašima i menadžerima u postizanju vrhunskih rezultata. Prva je poslovna iskustva stekao prodajom konzultantskih usluga, a osamdesetih godina obrazovao se za predavača i trenera u području menadžmenta I prodaje. Do 1987. bio je generalni direktor i suvlasnik jednog od najpoznatijih švicarskih poduzeća za obrazovanje i trening odraslih, a od 1988. godine radi u vlastitoj tvrtki Ackermann Training Schweiz.

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više
×

Lako do cilja

Andreas Ackermann

17.12 €128.99 kn
Dodajte u košaricu