Profil

Drži se

Kristina Kuzmič

Dragocjene poruke svjetski slavne vlogerice o roditeljstvu, važnosti prihvaćanja samog sebe, ali i pronalasku radosti čak i kad je zaista teško.
15.79 €118.97 kn

Barkod: 9789533138275

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 240

Godina objavljivanja: 2021.

Prijevod: Klen Šamarinac

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 314 g

Prvorazredna, duhovita priča o roditeljstvu.
Huffington Post

Snažno i osvježavajuće iskreno.
Publishers Weekly

Neprocjenjiv vodič po kvrgavoj cesti roditeljstva.
Kirkus Reviews

Drži se

Na izuzetno nepretenciozan, duhovit i inspirativan način, Kristina Kuzmič u hvaljenoj knjizi “Drži se” govori o svojem životu. Govori o odlasku u SAD za vrijeme rata u Hrvatskoj. O sebi kao djevojčici koja se u najosjetljivijoj dobi pokušava uklopiti u stranoj zemlji. O sebi kao mladoj ženi, bez sigurnog zaposlenja, koja je postala samohrana majka dvoje djece. O ponovnom vjenčanju i balansiranju odgoja dvoje tinejdžera i malog djeteta i karijere. O tome kako je privukla Oprinu pažnju i postala pobjednica njezina televizijskog natjecanja, ali i o važnim lekcijama koje je iz toga izvukla…

Na društvenim mrežama Kristinu Kuzmič prati više od tri milijuna ljudi. Njezine snimke o roditeljstvu, kulinarstvu i životu općenito dosad su pregledane više od milijardu puta. Razlog njihove popularnosti jest taj što Kristina ne prikazuje svoj život kao život iz reklame, a vlastitu životnu priču kao pravocrtnu priču o uspjehu. Teško je i bit će teško, ali nada uvijek postoji, a uz smijeh sve bude lakše.

Odmah nakon izlaska ova je knjiga izazvala veliki interes hrvatskih medija, ali i domaćih čitatelja.

 

Kristina Kuzmič

Trenutno nema unesenog sadržaja za autora ovog izdanja.

×

Drži se

Kristina Kuzmič

15.79 €118.97 kn
Dodajte u košaricu