Profil

Adamu s ljubavlju

Natalija Princi

Kako se koristiti najvećim darom koji je Bog predao ljudskom rodu i poslušati više biće u sebi samome.
13.14 €99.00 kn

Barkod: 9789533192987

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 149

Godina objavljivanja: 2011.

Prijevod: Vesna Stričević-Šolić

Vrsta uveza: meki

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 184 g

Razum je, a ne tjelesno savršenstvo, kruna čovjekova razvoja i konačni znak zrelosti.

Adamu s ljubavlju

Prekrasan, mlad, razmetljiv Adam besposleno ljenčari na kupoli Sikstinske kapele, potpuno nesvjestan svoje duhovne nagosti – to je polazna točka knjige Adamu s ljubavlju koja upućuje da tu sliku pogledamo umom umjesto očima. Autorica Natalija Princi vodi nas putem duhovne evolucije kojim je Adam krenuo baš u trenutku posvećenja, ovjekovječenog na svodu Sikstinske kapele. Tko je Eva i zašto ju je Bog stvorio nakon što je dovršio Adama? Tko je Zmija i zašto kazna za prihvaćanje njezine ponude? I napokon, zašto je Bog dao čovjeku slobodnu volju ako je želio poslušnost? Prateći Adama i Evu od izgona iz raja do današnjih dana autorica podsjeća na potrebu duhovnog buđenja, toliko aktualnog u današnjem trenutku.

Kako poslušati više biće u sebi samome i preuzeti odgovornost za vlastiti život? Upravo koristeći razum, dar koji je Bog dao jedino čovjeku i time ga izdvojio od ostalog životinjskog svijeta. Razum je, a ne tjelesno savršenstvo, kruna čovjekova razvoja i konačni znak zrelosti. Zašto je nužno naučiti ga koristiti, odgajati djecu za kritičko mišljenje i napustiti uvriježene obrasce reagiranja? Jer kada poznati način života umre, a drugi još nije rođen, samo pravi alkemičari života, poput feniksa mogu ustati iz pepela, rođeni kao zrelija i odgovornija ljudska bića.

Natalija Princi ponovno preispituje mitove i slike ugrađene u kolektivnu svijest i zaključuje da je evolucija svijesti nužna.

Natalija Princi

Natalija Princi pohađala je 2007. godine u Londonu stručni seminar Anthonyja Robbinsa, jednog od najutjecajnijih trenera za osobni razvoj na svijetu, nakon čega se posvećuje sociologiji, psihologiji i life coachingu. U Italiji je pohađala Istituto tecnico commerciale e per geometri F. Saveri, a ekonomiju diplomirala u Splitu. Godine 2009. diplomirala je i na novoosnovanom Bajamontijevu institutu za viši life coaching u Splitu, koji odlikuje sokratovski pristup učeniku.

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više
×

Adamu s ljubavlju

Natalija Princi

13.14 €99.00 kn
Dodajte u košaricu