Profil

Život nakon prekida veze

Tatjana Divjak

Kako prevladati bol, iscijeliti se i izgraditi emocionalni odnos temeljen na bliskosti.
10.49 €79.04 kn

Barkod: 9789533190754

Broj stranica: 120

Godina objavljivanja: 2010.

Vrsta uveza: meki

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 156 g

Što trebate naučiti da biste imali sreće u ljubavi?

Život nakon prekida veze

U pokušajima da ostvarimo bliskost s osobom u koju smo zaljubljeni, često se udaljavamo od sebe i od mogućnosti da budemo voljeni baš takvi kakvi jesmo. Razočaranje zbog neizbježnog prekida tada je bolno i teško narušava naše samopouzdanje i sliku o samome sebi. Što možemo naučiti iz takvog iskustva? Kako promijeniti svoje razmišljanje i ponašanje kako bi rezultat u emocionalnim odnosima bio drukčiji?

Tatjana Divjak nudi odgovor i formulu za rad na sebi, knjigu koja vodi od trenutka bolnog prekida veze, preko osobne promjene i emocionalnog sazrijevanja do izgradnje kvalitetnog i zrelog ljubavnog odnosa. Kako napominje na početku, ovo je knjiga koja odgovara na pitanje kako, a ne na pitanje zašto.

Svako od poglavlja, koju je ilustrirao Roko Idžojtič, započinje s jednom poznatom pjesmom koja opisuje nastalo emocionalno stanje i potiče na razumijevanje vlastitih osjećaja i raspoloženja, a zatim slijede upute kako unijeti promjene u svoj život. Na kraju svakog poglavlja prostor je za bilješke o postignutim pomacima, a slijedi prijedlog literature iz koje se može naučiti više o osjećajima. Zadnje poglavlje objašnjava zašto su scenariji koje proživljavamo u osnovi slični te u kojim su arhetipima korijeni naših emocionalnih previranja.

Tatjana Divjak

Tatjana Divjak promovirala je Life Coaching kao metodu u Hrvatskoj i prva se u našoj zemlji počela profesionalno baviti ovim zanimanjem. Dosad je objavila knjige Kako upravljati karijerom (2006.), Kako ojačati samopouzdanje u 7 dana (2008.), Male ideje za sretniji život (2009.) i Život nakon prekida veze (2010.).

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više
×

Život nakon prekida veze

Tatjana Divjak

17.12 €128.99 kn
Dodajte u košaricu