-14 %
Profil

Zec i Medvjedica - Zečeve čudne navike

Julian Gough

U prvom nastavku šarmantnog i duhovitog serijala romana upoznajemo se s dvoje glavnih likova – ljubaznom, susretljivom i dobronamjernom Medvjedicom i nervoznim, sebičnim, ali vrlo obrazovanim Zecom.
10.49 € 79.04 kn
9.00 € 67.81 kn
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 9.00 € (67.81 kn)
Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533138534

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 112

Godina objavljivanja: 2021.

Prijevod: Ivana Brozić

Vrsta uveza: meki

Dob: 3 do 9 godina

Ilustracije: Jim Field

Visina: 23 cm

Širina: 18 cm

Težina: 198 g

To je ona vrsta priče zbog koje ćete djecu slati na spavanje prije vremena kako biste im je mogli čitati.
Neil Gaiman

Ova je knjižica pravo zadovoljstvo! Ne samo što donosi zabavnu i toplu priču koja će vas razniježiti već je i raskošno ilustrirana…
Čista zabava, topla preporuka.
Reading Zone

Zec i Medvjedica – Zečeve čudne navike

Medvjedicu je netko probudio iz zimskog sna, ali budući da je tako dobroćudna, odlučila je iskoristiti tu priliku i napraviti snjegovića što je oduvijek željela. Zec, zavidan što se ona tako dobro zabavlja odluči napraviti većeg i boljeg snjegovića, ali naiđe Vuk koji pojuri za zecom. Nakon što spasi Zeca od Vuka, njih se dvoje sprijatelje.

Ovi romani namijenjeni prvim čitačima privući će djecu nježnom pričom, ali istovrmeno napetom, zabavnom i smiješnom. Silno kontrastni likovi pomoći će djeci razumjeti ponašanja i pokazati im kako da razlikuju dobro od lošeg, a usrećit će ih i pozitivan kraj priče.

Vesele dvobojne ilustracije potpisuje Jim Field, hrvatskoj publici poznat po slavnoj seriji slikovnica “Miš lavljeg srca”, “Vjeverice svađalice”…

“Knjiga ‘Zečeve čudne navike’ unosi dašak svježine u dječje književnosti. To je iznimno smiješna priča o Zecu, Vuku i Medvjedici, o lavinama i snjegoviću, uz koju će vam teći suze od smijeha. To je ona vrsta priče zbog koje ćete djecu slati na spavanje prije vremena kako biste im je mogli čitati.”
Neil Gaiman

 

Julian Gough i Jim Field

Julian Gough romanopisac je, dramatičar, pjesnik, glazbenik i scenarist. Rođen je u Londonu, odrastao u Irskoj, a sada živi u Berlinu. Julian je, uz štošta drugo, napisao završetak najuspješnije računalne igre na svijetu za djecu sve dobi – Minecraft.

Jim Field nagrađivani je ilustrator, dizajner likova i redatelj animiranih filmova. Odrastao je u mjestu Farnborough, radio u Londonu, a sada živi u Parizu. Njegova prva slikovnica Cats Ahoy!, koju je napisao Peter Bently, dobila je nagradu „Roald Dahl Funny Prize“ organizacije Booktrust. U Hrvatskoj je najpoznatiji po seriji slikovnica Miš lavljeg srca, Vjeverice svađalice, Koala koja može sve, Dugo putovanje malog vuka, Kit koji je uvijek želio još.

Moglo bi vas zanimati

×

Zec i Medvjedica - Zečeve čudne navike

Julian Gough

10.49 € 79.04 kn
15.00 € 113.02 kn
Dodajte u košaricu