-20 %
Profil

Zec i Medvjedica - Veliki zubi

Julian Gough

Četvrti nastavak serije romana za mlade čitatelje govori o prijateljstvu, razumijevanju, napretku i o tome kako se uprljati blatom na razne načine.
10.49 €
8.39 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 8.39 €

Barkod: 9789533138862

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 104

Godina objavljivanja: 2022.

Prijevod: Ivana Brozić

Vrsta uveza: meki

Dob: 3 do 9 godina

Ilustracije: Jim Field

Visina: 18 cm

Širina: 13 cm

Težina: 200 g

Dva savršena, očaravajuća životinjska lika.
The Times

Hura za Zeca i Medvjedicu!
Neil Gainman

 

 

Zec i Medvjedica – Veliki zubi

Zec je u čudu. Čini se da su neka stabla ove zime odletjela na jug. Njegova prijateljica Medvjedica uvjerena je da stabla ne lete. A onda se iz neposredne blizine začulo glasno HRSK! Zvučalo je kao da najveći zec na svijetu jede najveću mrkvu na svijetu. U Zečevoj i Medvjedičinoj dolini pojavilo se novo stvorenje koje pokušava sve promijeniti.

„Sigurno će postati suvremeni klasik. Iskrena, zabavna i čudesna knjiga.“
Eoin Colfer

Julian Gough i Jim Field

Julian Gough romanopisac je, dramatičar, pjesnik, glazbenik i scenarist. Rođen je u Londonu, odrastao u Irskoj, a sada živi u Berlinu. Julian je, uz štošta drugo, napisao završetak najuspješnije računalne igre na svijetu za djecu sve dobi – Minecraft.

Jim Field nagrađivani je ilustrator, dizajner likova i redatelj animiranih filmova. Odrastao je u mjestu Farnborough, radio u Londonu, a sada živi u Parizu. Njegova prva slikovnica Cats Ahoy!, koju je napisao Peter Bently, dobila je nagradu „Roald Dahl Funny Prize“ organizacije Booktrust. U Hrvatskoj je najpoznatiji po seriji slikovnica Miš lavljeg srca, Vjeverice svađalice, Koala koja može sve, Dugo putovanje malog vuka, Kit koji je uvijek želio još.

×

Zec i Medvjedica - Veliki zubi

Julian Gough

10.49 €
8.39 €
Dodajte u košaricu