-30 %
Profil

Vrlo zapetljan čvor

Manuel Šumberac

Nježna priča o brigama, izrugivanju, suočavanju s problemima i nadi.
12.61 €
8.83 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 8.83 €

Barkod: 9789533138411

Broj stranica: 36

Godina objavljivanja: 2021.

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 0 do 6 godina

Ilustracije: Manuel Šumberac

Visina: 23.7 cm

Širina: 23.7 cm

Težina: 344 g

Ova slikovnica na jednostavan način ulijeva djeci samopouzdanje.

Vrlo zapetljan čvor

Taj priljepak čudan, čvor pravi, malen i ružan, iznad dječakove glave se nastanio, niotkud, samo se pojavio. Jako ga je zabrinuo pa ga se dječak na razne načine sam pokušao riješiti. Osim čvora, počela su ga zabrinjavati i djeca koja su mu se rugala pa se povukao u sebe. Onda je za savjet pitao roditelje, oni su odrasli, znat će što treba učiniti. Ali kad ni oni nisu uspjeli, obratili su se raznim stručnjacima. Koji su također svašta pokušali. No iznenada jedna poruka tajna ponudila mu je rješenje.

Divnim ilustracijama i vrlo ritmičnim tekstom izvanredan umjetnik Manuel Šumbarac ispričao je ovu nježnu priču o brigama, izrugivanju, suočavanju s problemima i nadi.

Ova slikovnica na jednostavan način ulijeva djeci samopouzdanje da se ne boje biti svoji i saznanje kako nismo sami.

Manuel Šumberac

Manuel Šumberac: Manuel Šumberac dobio je važne nagrade za svoj rad: Grigor Vitez za ilustracije za stariju dob djece za slikovnicu Jura i kuckalo protiv dosade; kao glavni animator na filmu Guliver autora Zdenka Bašića osvaja Grand Prix 19. Dana hrvatskog filma te posebno priznanje na Libertas filmskom festivalu u Dubrovniku; za svoj animirani film Escargot (2010.) osvojio je drugu nagradu na 42. Reviji hrvatskog filmskog i videostvaralaštva te prvu nagradu na festivalu Balkans Beyond Borders. Najznačajniju hrvatsku glazbenu nagradu Porin osvojio je dvaput – 2010. za Gibbonijev videospot Žeđam i 2012. za likovno oblikovanje albuma Svijet glamura Hladnog piva; za animirani glazbeni videobroj Your Irresistible Smile 2012. osvojio je Golden Bra Award za najbolju animaciju na Magdalena International Festival of Creative Communication; Zlatnu ribicu Neuma osvojio je 2014. za najbolji 3D animirani film na Međunarodnom festivalu animiranog filma u Neumu. Dosad je napravio 4 autorska animirana filma i 4 videospota.

×

Vrlo zapetljan čvor

Manuel Šumberac

12.61 €
8.83 €
Dodajte u košaricu