Profil

Tajne intimne masaže

dr. Andrew Stanway

Erotski užitak, seksualno uzbuđenje, orgazam, duhovnu povezanost i spolni odnos – sve to obećaje knjiga uglednog britanskog psihoterapeuta specijaliziranog za rad s parovima.
19.78 €149.03 kn

Barkod: 9789533191768

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 144

Godina objavljivanja: 2011.

Prijevod: Sanja Klisurić

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 19 cm

Težina: 431 g

Knjiga ne govori o nesebičnoj podređenosti partneru, već o davanju i primanju u kojem oba partnera profitiraju.

Tajne intimne masaže

Primjećujući da smo kao kultura postali previše usmjereni na spolni odnos kao glavni način vođenja ljubavi, autor predlaže da erotska masaža postane čin kojim se „gradi ljubav“ i kojim se cijelo tijelo, um i duh, uzdižu iznad prosječnog seksa.

U svijetu u kojem je broj snošaja sve manji zbog umora i stresa oba partnera, intimna masaža pojavljuje se kao spas. Umjesto da se, kao u trci za seksualnim ispunjenjem, sa što manje napora postiže spolno zadovoljstvo, treba uložiti nešto vremena i steći znanja i uvide pomoću koje se može izgraditi nova dimenzija duhovne i emocionalne povezanosti, savjetuje dr. Stanway.

Seks ne treba samo „konzumirati“ i time pretvarati u robu, jer istinski seksualni užitak i uspješna veza rezultat su dugoročnog, zajedničkog rada na nečemu vrijednom, što se ne može kupiti.

 

dr. Andrew Stanway

Trenutno nema unesenog sadržaja za autora ovog izdanja.

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više
×

Tajne intimne masaže

dr. Andrew Stanway

17.12 €128.99 kn
Dodajte u košaricu