Profil

Tajna kći

Shilpi Somaya Gowda

Bestseler roman o majčinstvu, identitetu i ljubavi. Objavljen u 30 zemalja.
13.14 €99.00 kn Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533132150

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 301

Godina objavljivanja: 2013.

Prijevod: Branka Maričić

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 399 g

Ovo je priča o majčinstvu, obitelji i oprostu. Priča je to koja boli…
Associated Press

 

Tajna kći

Prvi je roman ove autorice, a kritičari su ga opisali kao štivo koje snažno istražuje područje majčinstva, gubitka, identiteta i ljubavi, i to kroz iskustvo dviju obitelji – indijske i američke – i jednog djeteta koje ih povezuje.

Život junakinje Somer upravo je onakav o kakvom je maštala još kao djevojčica – udana je za čovjeka kojeg obožava, upravo započinje svoju liječničku karijeru u San Franciscu i sve izgleda bajkovito… sve dok ne otkrije činjenicu koja ju duboko razdire. Somer, naime, nikad neće moći roditi svoje dijete. Iste te godine, na drugom kraju svijeta, u prašnjavu selu u Indiji, jedna siromašna majka prisiljena je slomiti svoje srce i napustiti novorođenče. Ta će je odluka proganjati cijeloga života…

Shilpi Somaya Gowda

Shilpi Somaya Gowda rođena je i odrasla u Torontu. Roditelji su onamo doselili iz Mumbaija. Magistrirala je na Stanfordskom sveučilištu, a diplomirala u Chapell Hillu na Sveučilištu Sjeverne Karoline. Ljeto 1991. provela je na dragovoljnom radu u indijskom sirotištu. Živjela je u New Yorku, Sjevernoj Karolini i Teksasu, a trenutačno živi u Kaliforniji sa svojom obitelji. Tajna kći njezin je romaneskni prvijenac.

Moglo bi vas zanimati

×

Tajna kći

Shilpi Somaya Gowda

13.14 €99.00 kn
Dodajte u košaricu