-42 %
Profil

Sve što znam o ljubavi

Dolly Alderton

THE NATIONAL BOOK AWARD – AUTOBIOGRAFIJA GODINE 2018.
Knjiga pisana u tradiciji najbolje literature engleskog humora u kojoj autorica kroz priču o svom životu paralelno stvara portret svoje generacije, rušeći stereotipe i predrasude koje vežemo za tzv. milenijalce.
17.12 € 128.99 kn
10.00 € 75.35 kn
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 10.00 € (75.35 kn)

Barkod: 9789533137681

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 272

Godina objavljivanja: 2020.

Prijevod: Branka Maričić

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 360 g

Izuzetno duhovito, ponegdje šokirajuće i za svaku pohvalu otvoreno i optimistično.
Daily Telegraph

 

Jako mi se to svidjelo, željela sam da to nikad ne završi. Dolly Alderton vas jako vješto navuče da pratite što opisuje. Rijedak talent.
Marian Keyes

Sve što znam o ljubavi

Knjiga je koja je u Velikoj Britaniji dobila nagradu za najbolju autobiografiju godine. Riječ je o knjizi pisanoj u tradiciji najbolje literature engleskog humora, nešto što, iako je riječ o suvremenoj literaturi pisanoj za nešto mlađu publiku, korijene ima i u knjigama koje su svojedobno pisali velikani pomalo ciničnog engleskog humora P.G Wodehouse i Jerome K. Jerome.

Analizirajući svoj ljubavni život, prijatelje, navigiranje u životu odraslih; autorica kroz priču o svom životu paralelno stvara portret svoje generacije, rušeći stereotipe i predrasude koje vežemo za tzv. milenijalce. A oduševljenje čitatelja, bilo je popraćeno i panegiricima kritičara.

“Puno smiješnih opisa ljubavnih susreta za jednu noć i nepromišljenih noćnih vožnji taksijem, neobičnih suživota sa cimerima i ljepote ženskih prijateljstava, kako Dolly Alderton traži put kroz svoje dvadesete godine.”
Metro

“To je knjiga koju ćete preporučiti iskrenim prijateljicama. Jer ona liječi slomljena srca. Mudre riječi Dolly Alderton osjetit će žene svih dobi. Ona se dojma kao vaša najbolja prijateljica i vaša starija sestra u jednoj osobi, a njene riječi obavit će vas kao topli šal.”
Evening Standard

“Toliko puno života i smijeha – prigrlila sam tu knjigu. Autorica je stvorila nešto lijepo i istinito iz tih brojnih momenata čistih ludosti.”
Amy Liptrot

Dolly Alderton

Trenutno nema unesenog sadržaja za autora ovog izdanja.

Moglo bi vas zanimati

×

Sve što znam o ljubavi

Dolly Alderton

17.12 € 128.99 kn
15.00 € 113.02 kn
Dodajte u košaricu