Profil

Razmisli još jednom

Adam Grant

Američki psiholog analizira odnos čovjeka prema vlastitim zaključcima i stavovima.
18.45 €139.01 kn

Barkod: 9789533138510

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 304

Godina objavljivanja: 2021.

Prijevod: Iva Karabaić

Vrsta uveza: meki

Visina: 23 cm

Širina: 15 cm

Težina: 397 g

Često radije odabiremo osjećaj da smo u pravu umjesto da budemo u pravu.
Adam Grant

Razmisli još jednom

Adam Grant (1981.), američki je psiholog i pisac, profesor organizacijske psihologije na Sveučilištu Pennsylvanije. Autor je velikog broja znanstvenih radova iz područja psihologije i sociologije, a i nekoliko bestselera. Često ga intervjuiraju u novinama i u televizijskim emisija, da bi objasnio neke sasvim konkretne nove društvene i psihološke fenomene modernog svijeta. Objavio je ovaj veliki američki bestseler u kojem analizira odnos čovjeka prema vlastitim zaključcima i stavovima, apelirajući na svakoga da stalno ponovno razmišlja o njima, da ih preispituje i nakon što su neke odluke donesene.

Brzi smo u uočavanju kad drugi ljudi trebaju o nečemu ponovo razmisliti. Preispitujemo prosudbe stručnjaka kad god tražimo drugo mišljenje o nekoj medicinskoj dijagnozi. Nažalost, kad je riječ o vlastitom znanju i mišljenjima, često radije odabiremo osjećaj da smo u pravu umjesto da budemo u pravu. U svakodnevnom životu postavljamo brojne dijagnoze, u rasponu od toga koga ćemo zaposliti do toga s kime ćemo se vjenčati. Trebamo razviti naviku stvaranja vlastitog drugog mišljenja.

Adam Grant

Trenutno nema unesenog sadržaja za autora ovog izdanja.

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više
×

Razmisli još jednom

Adam Grant

15.79 €118.97 kn
Dodajte u košaricu