Profil

Prvih 30 dana

Arienne de Bonvoisin

Vodič za lakše prihvaćanje životnih promjena.
15.79 €118.97 kn Rasprodano Za informaciju o dostupnosti javite nam se na webshop@profil.hr

Barkod: 9789533191980

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 227

Godina objavljivanja: 2011.

Prijevod: Suzana Szabo

Vrsta uveza: meki

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 268 g

Naučite živjeti kao optimist promjene.

Prvih 30 dana

Promijenili ste radno mjesto, ostali bez posla, upravo ste se vjenčali ili preselili u novi stan – i jedva čekate da “počnete normalno živjeti”? To je uobičajeni način razmišljanja jer smo navikli vjerovati da je životno zadovoljstvo vezano uz stabilnost te da je svaka promjena bolna, stresna, teška i da je treba izbjegavati.

Vodič “Prvih 30 dana” uvjerit će vas da promjena kroz koju trenutno prolazite može biti lakša i jednostavnija, a sve promjene koje priželjkujete ne samo da su moguće, već se mogu provesti mirno i s optimizmom. Naučite živjeti kao optimist promjene. Takav mentalni sklop omogućit će vam da lakše prođete kroz sadašnju promjenu i da se lakše uhvatite u koštac s promjenama koje vas neizbježno čekaju u budućnosti.

Živimo u svijetu u kojem je samo mijena stalna, što posebno vrijedi za našu tranzicijsku stvarnost. Ojačajte zato svoje mišiće promjene jer promjena vam može pomoći da još više zavolite svoj život. S pričama iz stvarnog života, praktičnim vježbama i inspirativnim poticajima na akciju, priručnik “Prvih 30 dana” naučit će vas vještinama pomoću kojih ćete se moći suočiti sa svakom promjenom – vještinama koje će vam pomoći danas i pratiti vas cijeli život.

Arienne de Bonvoisin

Ariane de Bonvoisin je change coach, savjetnica za osobni i profesionalni razvoj, specijalizirana za pomoć pri prolasku kroz životne tranzicije. Završila je London School of Economics i MBA program na Stanford sveučilištu. Radila je za BMG, Sony i Time Warner. Redovno drži predavanja o svom savjetodavnom radu, iskustvima i unapređenju modela za osobne i profesionalne promjene.

×

Prvih 30 dana

Arienne de Bonvoisin

15.79 €118.97 kn
Dodajte u košaricu