Profil

Prvi dan u vrtiću - 5 Tinovih savršenih rješenja

Chiara Piroddi

Sjajna serija problemskih slikovnica namijenjena djeci od dvije do pet godina.
7.83 €59.00 kn

Barkod: 9789533138077

Jezik izvornika: talijanski

Broj stranica: 20

Godina objavljivanja: 2021.

Prijevod: Ana Badurina

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 3 do 6 godina

Ilustracije: Federica Nuccio i Roberta Vottero

Visina: 23 cm

Širina: 18.5 cm

Težina: 347 g

Ova domišljata slikovnica uključuje i SOS za roditelje.

Prvi dan u vrtiću – 5 Tinovih savršenih rješenja

Iako su Tinu roditelji mnogo puta objasnili što ga sve očekuje prvoga dana vrtića, to ne znači da mu je na taj dan bilo lako – ni u glavi, a ni u trbuščiću, a ponajmanje oko srca. Smišlja nekoliko rješenja kako da i dalje ostane s mamom i tatom, a jedna od tih ideja i upali! Na kraju se osjećao da su roditelji uz njega, a shvatio je da i brojne prednosti vrtića kao što su: puno više igračaka nego što ih ima doma, pjevanje zabavnih pjesmica, jurenje niz tobogan i što je najbolje novi, simpatični prijatelji te utješan i nježan zagrljaj odgajateljice ako bi na trenutak osjetio tugu.

Ovo je sjajna serija problemskih slikovnica namijenjena djeci od dvije do pet godina koja donosi aktualne i nezaobilazne priče protkane temama poput straha od mraka, ljubomore, ljutnje, tvrdoglavosti, stidljivosti, nelagode odvajanja od roditelja, upoznavanja s novim odraslim osobama i djecom, te samostalnog snalaženja u novim situacijama i sredinama kao što je primjerice odlazak i boravak u vrtiću.

Velika vrijednost ovih domišljatih slikovnica leži i u posebnom dijelu na kraju knjige namijenjenom roditeljima, starateljima i odgajateljima pod nazivom SOS ZA RODITELJE u kojemu autorica Chiara Piroddi, psihologinja specijalizirana za kognitivno-bihevioralnu psihoterapiju, nudi pet jasnih i jednostavnih postupaka te korisnih prijedloga koji mogu biti od pomoći svima koji se nađu u takvim i sličnim izazovnim situacijama.

Chiara Piroddi

Trenutno nema unesenog sadržaja za autora ovog izdanja.

Moglo bi vas zanimati

×

Prvi dan u vrtiću - 5 Tinovih savršenih rješenja

Chiara Piroddi

7.83 €59.00 kn
Dodajte u košaricu