Profil

Bojiš li se mraka? - 5 Tinovih savršenih rješenja

Chiara Piroddi

Sjajna serija problemskih slikovnica namijenjena djeci od dvije do pet godina.
7.83 €59.00 kn

Barkod: 9789533138091

Jezik izvornika: talijanski

Broj stranica: 20

Godina objavljivanja: 2021.

Prijevod: Ana Badurina

Vrsta uveza: tvrdi

Dob: 3 do 6 godina

Ilustracije: Federica Nuccio i Roberta Vottero

Visina: 23 cm

Širina: 18.5 cm

Težina: 347 g

Ove domišljate slikovnice uključuju i SOS za roditelje.

Bojiš li se mraka? – 5 Tinovih savršenih rješenja

Simpatičan dječak Tin suočen je s nelagodom od mraka i potencijalnim čudovištem koje se negdje skriva i vreba baš kada on mora na spavanje te smišlja pet sjajnih načina kako riješiti taj veliki problem. Isprobava: upaljeno svjetlo, tatine zagrljaje, vitešku priču, pidžamu sa znakom superjunaka, set protiv čudovišta. I na kraju s oduševljenjem obavještava čitatelja da je jedan od tih prijedloga upalio jer se više ne boji čudovišta i odlazi mirno na spavanje.

Ovo je sjajna serija problemskih slikovnica namijenjena djeci od dvije do pet godina koja donosi aktualne i nezaobilazne priče protkane temama poput straha od mraka, ljubomore, ljutnje, tvrdoglavosti, stidljivosti, nelagode odvajanja od roditelja, upoznavanja s novim odraslim osobama i djecom, te samostalnog snalaženja u novim situacijama i sredinama kao što je primjerice odlazak i boravak u vrtiću.

Velika vrijednost ovih domišljatih slikovnica leži i u posebnom dijelu na kraju knjige namijenjenom roditeljima, starateljima i odgajateljima pod nazivom SOS ZA RODITELJE u kojemu autorica Chiara Piroddi, psihologinja specijalizirana za kognitivno-bihevioralnu psihoterapiju, nudi pet jasnih i jednostavnih postupaka te korisnih prijedloga koji mogu biti od pomoći svima koji se nađu u takvim i sličnim izazovnim situacijama.

Chiara Piroddi

Trenutno nema unesenog sadržaja za autora ovog izdanja.

×

Bojiš li se mraka? - 5 Tinovih savršenih rješenja

Chiara Piroddi

7.83 €59.00 kn
Dodajte u košaricu