Profil

Pratim te

Aleksandra Kardum

Tango kao uzbudljiva podloga egizstencijalnih i emotivnih drama.
13.14 €99.00 kn

Barkod: 9789533190709

Broj stranica: 214

Godina objavljivanja: 2010.

Vrsta uveza: meki

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 246 g

Pratim te

Tango čini uzbudljivu podlogu na kojoj promatramo cijeli niz egzistencijalnih i emotivnih drama. Prateći, zajedno s autoricom, njene likove dok plešu, dok prate jedni druge, promatramo kako se koprcaju u odnosima koji su davno izgubili svaki smisao, ali i kako se očajnički bore za taj osjećaj koji životu daje smisao. Za ljubav.

Na malo prostora, u romanu čije je središte plesna škola, autorica je zavrtila priču o muškarcima i ženama koji se pokušavaju približiti jedno drugom na sve moguće načine – chatom, sms porukama, mailovima, pjesama… i naravno tangom. Pritom, koju god formu koristila, pisala sms-ove ili kao sveznajući pripovjedač ponirala u najdublje zakutke ljudske svijesti, rukopis Aleksandre Kardum je precizan i senzibilan, autorica zasijeca duboko i živote svojih likova izvrće poput rukavica. Upravo se ta psihološka iznijansiranost, sposobnost da uvjerljivo prikaže i životinje i drhtava preplašena bića željna ljubavi, koja u nama uporedo žive, čine najvećim dobitkom sjajnog romana Aleksandre Kardum.

Aleksandra Kardum

Aleksandra Kardum, rođena je u Varešu, 1969. Živi u Splitu gdje je završila studij glazbene kulture i usavršavala se u području glazbene terapije i pedagogije. Magistrirala na znanstvenom studiju pedagogije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Autorica više romana , a u izdanju Profila objavljen je Pratim te.

Moglo bi vas zanimati

×

Pratim te

Aleksandra Kardum

13.14 €99.00 kn
Dodajte u košaricu