Profil

Pratim te

Aleksandra Kardum

Tango kao uzbudljiva podloga egizstencijalnih i emotivnih drama.
13.14 €99.00 kn

Barkod: 9789533190709

Broj stranica: 214

Godina objavljivanja: 2010.

Vrsta uveza: meki

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 246 g

Pratim te

Tango čini uzbudljivu podlogu na kojoj promatramo cijeli niz egzistencijalnih i emotivnih drama. Prateći, zajedno s autoricom, njene likove dok plešu, dok prate jedni druge, promatramo kako se koprcaju u odnosima koji su davno izgubili svaki smisao, ali i kako se očajnički bore za taj osjećaj koji životu daje smisao. Za ljubav.

Na malo prostora, u romanu čije je središte plesna škola, autorica je zavrtila priču o muškarcima i ženama koji se pokušavaju približiti jedno drugom na sve moguće načine – chatom, sms porukama, mailovima, pjesama… i naravno tangom. Pritom, koju god formu koristila, pisala sms-ove ili kao sveznajući pripovjedač ponirala u najdublje zakutke ljudske svijesti, rukopis Aleksandre Kardum je precizan i senzibilan, autorica zasijeca duboko i živote svojih likova izvrće poput rukavica. Upravo se ta psihološka iznijansiranost, sposobnost da uvjerljivo prikaže i životinje i drhtava preplašena bića željna ljubavi, koja u nama uporedo žive, čine najvećim dobitkom sjajnog romana Aleksandre Kardum.

Aleksandra Kardum

Aleksandra Kardum, rođena je u Varešu, 1969. Živi u Splitu gdje je završila studij glazbene kulture i usavršavala se u području glazbene terapije i pedagogije. Magistrirala na znanstvenom studiju pedagogije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Autorica više romana , a u izdanju Profila objavljen je Pratim te.

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više

Moglo bi vas zanimati

×

Pratim te

Aleksandra Kardum

17.12 €128.99 kn
Dodajte u košaricu