Profil

Osnove masaže

Wendy Kavanagh

Pokreti koji se od davnina primjenjuju za opuštanje ili stimuliranje tijela i uklanjanje sitnijih tegoba.
10.49 €79.04 kn

Barkod: 9789537701123

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 128

Godina objavljivanja: 2010.

Prijevod: Nada Uglješić

Vrsta uveza: meki

Visina: 21 cm

Širina: 15 cm

Težina: 249 g

Upoznajte osnovne tehnike masaže…

Osnove masaže

Masaža je dvosmjerni protok dodira i odgovora koji zahtijeva brižnost, osjetljivost i poštovanje. Lako ju je naučiti: pustite da vas vodi intuicija i osjetit ćete gdje treba dodirnuti i koliko dugo dodir treba trajati.

Dobar ilustrirani priručnik pomoći će vam pritom da naučite pokrete koji se od davnina primjenjuju za opuštanje ili stimuliranje tijela te za otklanjanje uobičajenih tegoba zbog kojih najčešće posežemo za lijekovima.

Upoznajte osnovne tehnike masaže, masažu za jutarnje razbuđivanje ili pak tehnike koje su pogodne za večernje opuštanje. Naučite načine samomasaže i pokrete ljekovite masaže koji se mogu primijeniti za ublažavanje tegoba kao što su menstrualnih bolovi, probavne tegobe, nesanica i tjeskoba ili pak oštećenja kao što su teniski lakat ili „smrznuto rame“.

Wendy Kavanagh

Wendy Kavanagh deset godina bila je dirketorica je London College of Massage. Suradnica je brojnih vodećih novina u Velikoj Britaniji te urednica Massage World, magazina za masažne terapeute.

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više
×

Osnove masaže

Wendy Kavanagh

17.12 €128.99 kn
Dodajte u košaricu