Profil

Ono sve što znaš o meni

Mirjana Bobić Mojsilović

Hit-priča o četiri žene čije su živote obilježili stihovi Arsena Dedića.
5.18 €39.03 kn

Barkod: 9789531207645

Broj stranica: 233

Godina objavljivanja: 2008.

Vrsta uveza: meki

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 288 g

Njihovom prošlošću i budućnošću odzvanjaju nezaboravni stihovi Arsena Dedića.

Ono sve što znaš o meni

Nađa je bivša glumica koja piše seksološke priručnike, Ana čeka svoju životnu priliku radeći u pizzerijama u Los Angelesu, Jelena je bogato udata kazališna glumica na vrhuncu karijere, a Una je mlada nada u usponu i ljubavnica Jelenina muža. Sve njih povezuje prošlost i jedan čovjek. Svaka u svojevrsnoj životnoj krizi, prihvaća poziv slavnog režisera nadajući se da će baš ona dobiti glavnu ulogu u njegovu filmu i u njegovu životu.

Kroz ispovijedi četiri žene različite dobi upoznajemo likove koji su oblikovali njihove živote i otkrivamo zašto njihovom prošlošću i budućnošću odzvanjaju nezaboravni stihovi Arsena Dedića.

Mirjana Bobić Mojsilović

Ono sve što znaš o meni, koji je u Srbiji postigao nakladu od 20.000 primjeraka, roman je beogradske književnice, novinarke i slikarice Mirjane Bobić Mojsilović, rođene 1959. godine u Beogradu, koja samu sebe naziva samostalnim proizvođačem umjetničkih djela. Njezina kazališna djela izvode najpoznatiji beogradski glumci, a romani su dosad prevedeni na francuski, talijanski i slovenski jezik. U Profilovom izdanju roman Ono sve što znaš o meni objavljen je na hrvatskom jeziku.

Curabitur imperdiet ultricies libero

Curabitur ac ex sed nisi pulvinar aliquam. In consequat ultricies dui non maximus. Suspendisse vel ornare augue, ac interdum ex. Nam rutrum orci augue, a maximus lorem pellentesque vel. Sed fringilla accumsan dolor. Nunc nec ipsum vestibulum, aliquam lorem porta, auctor neque.

Saznajte više
×

Ono sve što znaš o meni

Mirjana Bobić Mojsilović

17.12 €128.99 kn
Dodajte u košaricu