Profil

Ono sve što znaš o meni

Mirjana Bobić Mojsilović

Hit-priča o četiri žene čije su živote obilježili stihovi Arsena Dedića.
5.18 €39.03 kn

Barkod: 9789531207645

Broj stranica: 233

Godina objavljivanja: 2008.

Vrsta uveza: meki

Visina: 20.5 cm

Širina: 14.5 cm

Težina: 288 g

Njihovom prošlošću i budućnošću odzvanjaju nezaboravni stihovi Arsena Dedića.

Ono sve što znaš o meni

Nađa je bivša glumica koja piše seksološke priručnike, Ana čeka svoju životnu priliku radeći u pizzerijama u Los Angelesu, Jelena je bogato udata kazališna glumica na vrhuncu karijere, a Una je mlada nada u usponu i ljubavnica Jelenina muža. Sve njih povezuje prošlost i jedan čovjek. Svaka u svojevrsnoj životnoj krizi, prihvaća poziv slavnog režisera nadajući se da će baš ona dobiti glavnu ulogu u njegovu filmu i u njegovu životu.

Kroz ispovijedi četiri žene različite dobi upoznajemo likove koji su oblikovali njihove živote i otkrivamo zašto njihovom prošlošću i budućnošću odzvanjaju nezaboravni stihovi Arsena Dedića.

Mirjana Bobić Mojsilović

Ono sve što znaš o meni, koji je u Srbiji postigao nakladu od 20.000 primjeraka, roman je beogradske književnice, novinarke i slikarice Mirjane Bobić Mojsilović, rođene 1959. godine u Beogradu, koja samu sebe naziva samostalnim proizvođačem umjetničkih djela. Njezina kazališna djela izvode najpoznatiji beogradski glumci, a romani su dosad prevedeni na francuski, talijanski i slovenski jezik. U Profilovom izdanju roman Ono sve što znaš o meni objavljen je na hrvatskom jeziku.

Moglo bi vas zanimati

×

Ono sve što znaš o meni

Mirjana Bobić Mojsilović

5.18 €39.03 kn
Dodajte u košaricu