Profil

Novi užitak u seksu

dr. Alex Comfort

Ilustrirani priručnik koji je najbolje čitati u paru – tako autori preporučuju jedan od najpopularnijih seksoloških priručnika na svijetu, čija su dosadašnja izdanja prodana u 8,5 milijuna primjeraka.
13.14 €99.00 kn

Barkod: 9789531210010

Jezik izvornika: engleski

Broj stranica: 288

Godina objavljivanja: 2009.

Prijevod: Lidija Zoldoš

Vrsta uveza: tvrdi

Ilustracije: Russel Faulkner

Visina: 23.5 cm

Širina: 17.5 cm

Težina: 1060 g

Legendarni priručnik iz vremena seksualne revolucije prilagođen je očekivanjima i potrebama moderne publike.

Novi užitak u seksu

Alex Comfort i Susan Quilliam autori su antologijske knjige “The Joy of Sex” iz 1972. godine, jednog od prvih ilustriranih seksoloških priručnika koji su pratili seksualnu revoluciju, kada je iz temelja promijenjeno shvaćanje spolnosti u zapadnoj civilizaciji. Više od trideset godina kasnije, Susan Quilliam prilagodila je knjigu očekivanjima i potrebama moderne publike i nastala je ova knjiga koja je istodobno objavljena u desetak europskih zemalja.

Kako navodi Susan Quilliam u svom predgovoru, veći dio teksta ostao je isti, ali uz znatne dopune, budući da su se u međuvremenu dogodile znatne društvene promjene, a mnoge od njih pokrenula je upravo knjiga. Osim toga, na shvaćanje spolnosti djelovala su i ključna znanstvena otkrića na područjima fiziologije, psihologije, psihoterapije i medicine te pojava seksologije, znanstvenog pristupa istraživanju spolnosti.

Budući da su autori knjige liječnik i psihologinja, jednako kao i u vrijeme kad je knjiga prvi put objavljena, oboje ističu emocionalnu dimenziju vođenja ljubavi i naglašavaju da je ljubav jedan od najvažnijih sastojaka ljubavne igre. „Ono što se neće promijeniti središnje je značenje odgovorne seksualnosti koja ne izaziva zabrinutost i koja unosi sreću u živote normalnih ljudi,“ napominje dr. Comfort.

Tekst dr. Alexa Comforta i Susan Quilliam prate zorne fotografije i ilustracije u boji, a knjiga se može preporučiti početnicima u ljubavi, za otkrivanje pravila ljubavnog života udvoje, ali i iskusnim parovima koji su u potrazi za novim doživljajima u području intimnosti.

Dr. Alex Comfort

Trenutno nema unesenog sadržaja za autora ovog izdanja.

Moglo bi vas zanimati

×

Novi užitak u seksu

dr. Alex Comfort

13.14 €99.00 kn
Dodajte u košaricu